Et proposem solcar la mar Mediterrània amb uns professionals profundament coneixedors de la nàutica. Dona una ullada a les seues propostes i plans!

 

Anavegar, amb base a Benicarló, et permet gaudir de la mar Mediterrània com no havies imaginat mai. Les seues propostes inclouen tant formació relacionada amb les embarcacions d'esbargiment com cursos específics que et preparen per a treballar en la mar. Si estàs enamorat del Mediterrani i vols donar un gir a la teua vida, roman atent a la seua acadèmia! 

En Anavegar compten amb quatre embarcacions, Madame Ching, Tres Jueves, Kivuka i Caramelo, que pots llogar amb patró perquè et porte d'aventures per la mar, o si ja comptes amb la titulació requerida, pots llogar Madame Ching i Caramelo i sentir-te un autèntic llop de mar. 

També han muntat una autèntica acadèmia de navegació a Benicarló, un lloc amb un interessant museu que et recomanem visitar, així que pots programar una escapada a la costa castellonenca, enamorar-te de Benicarló i la seua deliciosa gastronomia en la qual la seua carxofa amb denominació d'origen destaca especialment, i a més aprendre arts nàutiques. Un pla perfecte! 

Amb els professionals d’Anavegar podràs aprendre, siga quin siga el teu nivell de partida, a ser un autèntic patró, ja siga amb el títol de navegació bàsica, d'esbargiment, de iot i fins i tot de capità de iot. Si a més penses a fer de la teua passió la teua professió, Anavegar ofereix cursos de mariner pescador, operador de ràdio, en seguretat marítima o com a patró d'embarcacions comercials, entre d’altres.

I sempre pots demanar-los que vos porten a celebrar la vostra festa privada al Mediterrani! Una altra opció és que et porten a pescar o a practicar esports nàutics. Totes les opcions són grans plans en potència! Pren bona nota del que Anavegar pot fer per tu i comença a planejar una escapada molt completa amb eixides a la mar o amb formacions incloses. Benicarló es convertirà en el port de partida de grans aventures! 

Anavegar

Benicarló t'ofereix paisatges costaners increïbles i també tota una experiència d'interior, per no parlar de la seua increïble oferta gastronòmica! T'apuntes a visitar aquesta localitat castellonenca i recórrer la seua platja i centre històric?

Imatges 
anavegar benicarlo lloguer vaixells benicarlo acadèmia navegació benicarlo xarters benicarlo lloguer vaixell sense titulació