Arrels Alcoi, la fusió entre avantguarda i tradició

Si eres un amant de la gastronomia, el restaurant Arrels et permetrà viure una vetlada inoblidable.

 

 

La gastronomia ens permet viatjar a través de les cultures, les històries, les tradicions i els costums d'un lloc. Poder desxifrar a què sap una destinació per a recordar-ho sempre és un dels regals sensorials més preats per tots, veritat? Si eres un amant d'aquest tipus de sensacions i vols esprémer-les al màxim, et recomanem que t'endinses en les aromes de la Comunitat Valenciana. Mar, muntanya, horta, camps… Un autèntic tresor que ens regala experiències i instants únics.

Els restaurants són els encarregats d'acostar-nos aquests tresors i mantindre, així, el llegat gastronòmic de cada territori. Hui et proposem un viatge a la província d'Alacant, en concret, a Alcoi. Tenim molt a explicar-te!

Tothom que visita Alcoi sap que el restaurant Arrels és una de les parades obligatòries. La seua fusió única entre avantguarda i tradició, així com la seua proximitat, conquisten a tots els seus visitants. Es tracta d'un restaurant que elabora els seus menús i els seus plats mantenint intacta l'essència mediterrània. Això sí, tots ells tenen un toc sorprenent i especial.

Arrels s’ha convertit en un referent gastronòmic no només sols a Alcoi, sinó a tota la província d'Alacant. Un lloc per a sentir-se en família mentre degustes receptes tan saboroses com gyozas, ensalada de tomaca amb tonyina i un extraordinari oli d'oliva, llom alt trinxat o el típic “arròs en llanda”, elaborat amb verdures de la zona i pilotes de carn.

Això sí, no pots acabar aquesta experiència gastronòmica sense abans assaborir les seues postres. Receptes de tota la vida que incorporen avantguarda i originalitat. El resultat? Una autèntica delícia a l'altura de les estreles.

Acompanya aquesta experiència amb una àmplia oferta de vins, tant locals com nacionals, i gaudeix de la gastronomia alacantina com mai abans. En família, en parella o amb amics, el restaurant Arrels complirà totes les teues expectatives. N’estem segurs!

Restaurante Arrels

Alcoi es caracteritza per situar-se entre quatre emplaçaments privilegiats: el Parc Natural de la Font Roja, la serra de Mariola i els parcs dels Plans i la Serreta. Això, junt amb el ric patrimoni que ostenta i que fa que es conega com la ciutat dels ponts, converteix aquesta ciutat alacantina en una destinació indispensable a l'hora de conéixer la Comunitat Valenciana.

Imatges 
restaurant arrels alcoi arrels alcoy carta restaurante arrels alcoy carta restaurantes en alcoy donde comer en alcoy alcoy arroces alcoy arrels alcoy