Si eres un amant de la gastronomia, el restaurant Arrels et permetrà viure una vetlada inoblidable.

 

 

La gastronomia ens permet viatjar a través de les cultures, les històries, les tradicions i els costums d'un lloc. Poder desxifrar a què sap una destinació per a recordar-ho sempre és un dels regals sensorials més preats per tots, veritat? Si eres un amant d'aquest tipus de sensacions i vols esprémer-les al màxim, et recomanem que t'endinses en les aromes de la Comunitat Valenciana. Mar, muntanya, horta, camps… Un autèntic tresor que ens regala experiències i instants únics.

Els restaurants són els encarregats d'acostar-nos aquests tresors i mantindre, així, el llegat gastronòmic de cada territori. Hui et proposem un viatge a la província d'Alacant, en concret, a Alcoi. Tenim molt a explicar-te!

Tothom que visita Alcoi sap que el restaurant Arrels és una de les parades obligatòries. La seua fusió única entre avantguarda i tradició, així com la seua proximitat, conquisten a tots els seus visitants. Es tracta d'un restaurant que elabora els seus menús i els seus plats mantenint intacta l'essència mediterrània. Això sí, tots ells tenen un toc sorprenent i especial.

Arrels s’ha convertit en un referent gastronòmic no només sols a Alcoi, sinó a tota la província d'Alacant. Un lloc per a sentir-se en família mentre degustes receptes tan saboroses com gyozas, ensalada de tomaca amb tonyina i un extraordinari oli d'oliva, llom alt trinxat o el típic “arròs en llanda”, elaborat amb verdures de la zona i pilotes de carn.

Això sí, no pots acabar aquesta experiència gastronòmica sense abans assaborir les seues postres. Receptes de tota la vida que incorporen avantguarda i originalitat. El resultat? Una autèntica delícia a l'altura de les estreles.

Acompanya aquesta experiència amb una àmplia oferta de vins, tant locals com nacionals, i gaudeix de la gastronomia alacantina com mai abans. En família, en parella o amb amics, el restaurant Arrels complirà totes les teues expectatives. N’estem segurs!

Restaurante Arrels

Alcoi es caracteritza per situar-se entre quatre emplaçaments privilegiats: el Parc Natural de la Font Roja, la serra de Mariola i els parcs dels Plans i la Serreta. Això, junt amb el ric patrimoni que ostenta i que fa que es conega com la ciutat dels ponts, converteix aquesta ciutat alacantina en una destinació indispensable a l'hora de conéixer la Comunitat Valenciana.

Imatges 
restaurant arrels alcoi arrels alcoy carta restaurante arrels alcoy carta restaurantes en alcoy donde comer en alcoy alcoy arroces alcoy arrels alcoy
restaurants en alcoy