Asia Gardens, un Paradís Asiàtic sense Eixir de la Costa Blanca

Gaudir del Mediterrani com si estiguérem a Àsia? A l'Hotel Asia Gardens tot és possible. Tanca els ulls i sent l'essència asiàtica a Finestrat.

Qui anava a dir-te que, en un racó de la Costa Blanca, s'amagaria un xicotet paradís asiàtic. Només has d’endinsar-te en Finestrat y allotjar-te en Asia Gardens Hotel & Thai Spa. Aquest luxós hotel convertirà la teua escapada en una experiència extraordinària. I és que Asia Gardens és un lloc que transmet la serenitat i l'essència del sud-est asiàtic a través de les seues exclusives instal·lacions. Però sense eixir del Mediterrani. 

Els seus jardins compten amb una col·lecció d'espècies d'arbres molt singulars que faran que et transportes en l'espai per a sentir que estàs al Japó. Els bonsais, els bambús o les més de 50 espècies de palmeres convertiran el teu viatge en tota una experiència de sensacions.

A més, en aquest exclusiu hotel podràs gaudir de rituals thai. Es tracta de massatges i tractaments de la mà d'experts massatgistes instruïts en la prestigiosa escola del Wat Pho. Amb ells aconseguiràs el màxim benestar.

I què dir de les seues habitacions. Cadascuna d'elles està adornada d'una forma molt cuidada perquè pugues imaginar que despertes en Àsia. A més, la seua suite deluxe Langkawi té una decoració molt especial, amb sostres amb golfes de fusta, materials selectes i un exquisit mobiliari.

Immersos en Àsia, però sense eixir de Finestrat, és moment de gaudir d'un bany relaxant envoltat de naturalesa. Podràs fer-ho en una de les set piscines que té l'hotel, cadascuna de les quals està decorada amb tocs màgics que et transportaran a diferents parts del continent oriental. 

Després d'un bany, d'un dia de relax i de descobrir els voltants de l'hotel Asia Gardens, podràs degustar un deliciós menjar en un dels seus nou restaurants. Aquests estan pensats per a oferir-te el millor de la gastronomia asiàtica, mediterrània, avantguardista i innovadora. Un espectacle per als paladars més exigents.

 Asia Gardens és un viatge a la tranquil·litat, la pau i l'essència d'Àsia. Hi estàs convidat!

Asia Gardens

Finestrat és una de les joies de la Costa Blanca, ja siga pels seus paisatges, el seu clima o les seues experiències. En aquesta destinació mediterrània podràs gaudir de la naturalesa que s'amaga en els seus paisatges muntanyencs o descobrir meravelloses cales paradisíaques. A més, el barri antic de Finestrat farà que t'enamores de la seua cultura, les seues tradicions i la seua història. 

Imatges 
asia gardens hotel & thai spa