Perd-te en la immensitat de la galàxia amb Astromaestrat

Viatja a través de les estreles i gaudeix d'una experiència única a Culla. T'encantarà!

La Comunitat Valenciana alberga racons tant meravellosos com especials. Llocs que et permeten detindre't, gaudir i sentir cadascuna de les experiències viscudes. A més dels seus paisatges, de la seua gastronomia i de la seua cultura, hi ha pobles de l'interior de la Comunitat Valenciana que també ens ofereixen l'oportunitat de mirar al cel i descobrir tot un món de possibilitats. Preparat per a conéixer-les? 

Astromaestrat ens ofereix diferents activitats amb les quals endinsar-nos en el món de l'astronomia. Aquest observatori es troba situat molt prop de la localitat de Culla, en el paratge de Sant Cristòfol, on també podem gaudir d'un dels millors miradors de la comarca del Maestrat. Contempla un dels paisatges més extraordinaris i relaxants de la Comunitat Valenciana.

Et proposem que no et perdes les explicacions del tècnic astrofísic que et guiarà durant tota la vetlada. A partir d'elles podràs observar a través del telescopi i conéixer els sorprenents astres que alberga el nostre cel

Situat a més de 1.000 metres d'altitud i gràcies a la poca contaminació lumínica de la zona, Astromaestrat s'ha convertit en un lloc privilegiat per a l'observació astronòmica. Un lloc en el qual grans i xicotets gaudireu d'una experiència sorprenent i immillorable.

Després de viure una nit a l'altura de les estreles, vos convidem a descobrir un altre dels tresors del Maestrat. Culla és un dels pobles més bonics de la Comunitat Valenciana. Els seus carrers desprenen un encant especial i compta amb una naturalesa extraordinària. Cadascun dels seus racons reflecteix les diferents civilitzacions que per allí van passar i la importància de la seua història i de la seua cultura. 

Vine i deixa't portar per les estreles, serà un viatge renovador i extraordinari. T'esperem!

Astromaestrat

Culla és un xicotet poble de l'interior de la província de Castelló, a la comarca de l’Alt Maestrat. És conegut i valorat per la seua essència medieval, pel seu imponent castell i pels seus estrets i empinats carrers. Un lloc idoni per a gaudir de la naturalesa, de la muntanya i de l'encant de l'interior de la Comunitat Valenciana.

Imatges 
astromaestrat culla astromaestrat observatorio astronómico turístico de culla visita a astromaestrat astroturismo culla