La Barraca de Toni Montoliu et convida a gaudir de l'horta

Descobreix els secrets que s'amaguen en l'horta valenciana. Només has de conéixer Toni Montoliu i sentir-te un més en la seua barraca.

Meliana és un xicotet municipi costaner de la comarca de l'Horta Nord. Un lloc on els arrossars, els seus paisatges i els seus costums estan més vius que mai. Per a comprovar-ho, només has d'endinsar-te en la Barraca Toni Montoliu.

Aquest lloc és una finestra oberta a l'horta de València i un racó on podràs provar les millors especialitats valencianes. Vols conéixer de primera mà com es vivia en una barraca tradicional? Toni Montoliu s'encarrega d'endinsar-te en un entorn natural tranquil a tan sols un pas de la ciutat. A més, seràs tot un privilegiat si fas les seues rutes a cavall amb carruatges, una forma tradicional de passejar. Sens dubte, és tota una experiència per a conéixer l’Horta Nord. 

Però, qui és Toni Montoliu? És un llaurador enamorat de la seua terra, de les seues tradicions i dels seus costums que t'obri la seua barraca perquè, quan vulgues, descobrisques aquest meravellós racó al qual té tant de carinyo.

En la Barraca Toni Montoliu es cuinen els plats més tradicionals amb productes 100% de la terra valenciana. L'estrela de la seua cuina és la paella de conill i pollastre, feta en el foc de llenya de taronger, com la de tota la vida. Vine a degustar el sabor autèntic de la paella! Perquè a casa de Toni, tot el producte és fresc, de primera qualitat i de proximitat. Per això, les receptes varien depenent de l'època de l'any, ja que s'adeqüen a la temporada. 

Com li agrada dir a Toni, l'horta de València és el gran jardí d'Europa. Així que descobreix aquest racó meravellós a Meliana i endinsa't en la seua història, els seus secrets i la seua tradició.

Barraca Toni Montoliu

Meliana és un lloc on la tradició, els paisatges i els costums ens fan gaudir de la Comunitat Valenciana. És una destinació molt pròxima a València i les seues hortes omplin de color el municipi. Cada racó amaga molts encants- Deixa't enamorar per cadascun d'ells. 

Imatges 
barraca toni montoliu