Et descobrim un grup de professionals especialitzats a ensenyar-te els encants de la província de València. Prepara't a explorar la nostra cultura i paisatges!

 

Beyond Valencia Trips, des de la seua base a La Hoya de Buñol, et proposa descobrir racons de la província de València amb acompanyants especialitzats en la història, paisatge i cultura dels llocs que visitaràs. I organitzen les seues activitats en grups xicotets, perfectes per a no perdre's res! De fet, fins i tot pots triar amb ells una destinació i la quantitat de dies de viatge que necessites. Segur que t'organitzen un gran pla!

Amb Beyond Valencia Trips podràs triar entre apuntar-te a excursions d'un dia o més, en espanyol o en anglés, segons preferisques, gaudint de les autèntiques passions d'aquests guies especialitzats: els nostres paisatges, la nostra història i el nostre patrimoni.

La seua filosofia de treball és la de portar-te a viure plans diferents, basant-se en la seua aposta pel turisme slow. Amb ells coneixeràs festes d'interés, pobles amb encant, rutes senderistes, practicaràs activitats d'aventura, observaràs les estreles, provaràs olis i vins excepcionals… La llista de possibilitats realment interessant!

Per exemple, ofereixen la possibilitat de practicar senderisme a Buñol, acabant la jornada amb un bany en el riu. O potser t'abelleix més passar un cap de setmana a Cortes de Pallás, una destinacjió on el riu Xíquer ha creat un paisatge increïble, prop del qual transcorren nombroses sendes, i amb un barri antic i un castell realment especials. Mai oblidaràs aquesta escapada!

Una altra opció a gaudir amb Beyond Valencia Trips és conéixer de prop els salts d'aigua de Yátova i Buñol, amb caminada inclosa i un pícnic en el qual reposar forces. També a Yátova pots acostar-te a conéixer el Motrotón, una muntanya en un gran paisatge, i provar una deliciosa paella. Un pla genial!

Ah! I l’enoturisme també és un gran pla amb Beyond Valencia Trips! Amb ells podràs fer una interessant visita a un celler familiar, amb vins de producció ecològica, a la històrica Requena. Segur que passes una jornada inoblidable!

Aposta per una manera de conéixer el nostre territori que s'ix de l'habitual. Vine a deixar-te sorprendre per aquests especialistes en viatges a mida!

Beyond Valencia Trips

La Hoya de Buñol és una comarca a l'interior de la província de València plena de coses a fer. Podràs descobrir municipis d'aire rural, plats tradicionals i paratges naturals molt interessants. Perfectes per a escapades senderistes! A més, hi trobaràs deliciosos vins que tastar. Vine a conéixer-la!

Imatges 
Beyond Valencia Trips chiva,
Beyond Valencia Trips activitats,
turisme actiu Beyond Valencia Trips,
activitats chiva
Beyond Valencia Trips
La Hoya de Buñol
valencia