Deixa't acompanyar per Birdwatching Spain en escapades on aprendràs molt sobre aus i altres espècies del nostre territori, i a més aprendràs a cuidar-les i respectar el seu mitjà!

 

Birdwatching Spain et proposa des de la seua base a Gandia un bon nombre d’activitats amb les quals gaudir de la fauna i la flora en paratges inoblidables com el Fondo d’Elx, les Salinas de Santa Pola, l’Albufera de València, la Marjal de Pego o la Font Roja en Alcoi. Són coneixedors dels millors enclavaments naturals per a gaudir d'espècies com garses, corbs de mar, flamencs o falcons, per citar-ne tan sols algunes. 

Aquest equip de professionals compta amb ornitòlegs i naturalistes que realitzaran per a tu el disseny d'excursions inoblidables en les quals observar de prop la naturalesa i la biodiversitat que l'habita. I no importa de quant de temps disposes! Podran planificar eixides en el dia o organitzar en exclusiva escapades de diversos dies i fins i tot una setmana.

El birdwatching al Parc Natural de l’Albufera de València és una activitat que dominen a la perfecció, traient tot el partit possible a les seues quasi 20.000 ha. de superfície d'aiguamoll i zones verdes que atrauen espècies de tota mena. Així mateix, coneixen bé els voltants de Gandia i els llocs on podràs trobar més varietat d'aus per a observar, a més de papallones i una àmplia varietat de plantes i arbres.

La màxima de Birdwatching Spain és practicar un turisme sostenible local, on s'inculquen valors de respecte no sols a la naturalesa sinó també al nostre patrimoni històric. Per això estan implicats en diversos projectes que aspiren a protegir i millorar la situació del nostre medi ambient a través de l'educació, especialment dirigida als més xicotets.

Apunta't a aquesta proposta de viatge o escapada de dia, i prepara els teus prismàtics: aconseguiràs gaudir de l'avifauna dels més bells paratges valencians de la mà d'experts en la matèria. No t'ho perdes!

Birdwatching Spain

Gandia és per a molts sinònim d'estiu i platges d'arena daurada, però també és una destinació en la qual gaudir de la història i el patrimoni, a més de la gastronomia. Apunta Gandia en la teua llista de llocs per visitar durant tot l'any!

Imatges 
birdwatching albufera valencia,
valencia birding birdwatching tours,
birdwatching espany
birdwatching