Gandia
Gandia
Gandia
Gandia
Gandia
Gandia
Gandia
Gandia
Gandia
Gandia
Gandia
Gandia
gandia
gandia
valencia
Gandia
Destinació compromesa amb la qualitat

Blogs en video

Eres de platja o de muntanya? Busques plans d'oci, rutes culturals o activitats nàutiques? Totes les respostes són correctes a Gandia! Descobreix una ciutat amb una llum única banyada per la brisa de la nostra mar Mediterrània.


Gandia, una destinació de platja que no necessita presentació, és a més, una ciutat amb un ric patrimoni, una amplíssima oferta gastronòmica i hostalera, grans monuments i una història apassionant que segur que podràs gaudir en una ruta cultural. No importa el tipus de viatger que sigues, trobaràs el que estaves buscant! Ens acompanyes a descobrir llocs i plans a Gandia?

Què fer a Gandia

A Gandia les platges estan plenes de vida i visitants de tot tipus. I de coses a fer! An la Platja de l'Ahuir gaudiràs del seu cordó dunar i el seu valor ecològic, i a la fantàstica Platja Nord comptaràs amb serveis de tota classe. El teu dia de platja serà molt complet! Recórrer el seu Passeig Marítim és una altra gran idea que no has de perdre’t. Tal vegada pots apuntar-te a alguna activitat nàutica!

Gandia també és cultura, i et convidem a descobrir-la visitant els seus principals monuments. No et pots perdre les seues Muralles, l’imponent Col·legiata de Santa Maria, un temple gòtic de gran rellevància arquitectònica o el Palau dels Ducs de Gandia, un magnífic edifici amb segles de vida que et recomanem visitar per a conéixer millor a la saga dels Borja, una família mítica que va ser clau en la nostra història. 

La llista segueix amb el Castell de Bairén, una fortalesa que ha vist passar segles i civilitzacions, l'Escola Pia Antiga Universitat o la Fortalesa Alqueria del Duc. Tampoc et pots perdre El Morabito, a la partida de Marxuquera de Gandia, un edifici singular de planta circular que probablement es va utilitzar per a emmagatzemar neu en el segle XVII.

Per a completar l'oferta cultural a Gandia et proposem visitar el Museu Arqueològic de Gandia (MAGA), o el seu Museu Faller. I per a acabar un dia complet de visites culturals, platges i oci, res com degustar una deliciosa fideuà

Als voltants de Gandia no pots deixar de visitar la Cova del Parpalló, un abric natural on s'han trobat restes del paleolític. I si busques activitats de turisme actiu, t'animem a pedalar per les seues planes de marjal o a fer senderisme pel Paratge Natural Municipal Parpalló-Borrell, la partida de Marxuquera o la Serra de Falconera. Gaudeix de Gandia i de tots els seus encants!

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Vivendes turístiques
Albergs turístics
Hotels
Campings
Compres
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Experiències
Festes
Fires i congressos
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Rutes
Transports

Inspira't

Viatja en el temps i descobreix la història, el passat i el present de Gandia. Prepara't per a conéixer tots els secrets, eixos que s'amaguen entre les parets d'un bell lloc.
La tardor és un gran moment per a endinsar-se en el Mediterrani i descobrir els extraordinaris paisatges costaners que ens ofereix la Comunitat Valenciana. Els recorrerem província per província. Hi estàs preparat?

Propostes de viatge

Publicacions