Gandia

Gandia

Main image
WEBCAMS

Embolicada en un cinturó muntanyós i amb el Mediterrani als peus, Gandia trasllada el viatger a èpoques passades de les quals són bona mostra els majestuosos conjunts arquitectònics que es troben en el municipi. Així, el pas de cultures llunyanes han deixat una rica herència cultural i històrica que es perceben per tota la població i dóna fe del seu renom com a vila cortesana que va ostentar durant el segle XV gràcies a Joan de Borja, segon duc de Gandia. La ciutat compta a més amb una àmplia oferta cultural que es complementa amb la formidable i turística costa, amb les grans platges de fina arena com a principal atractiu. Platges que, durant els mesos estivals, permeten gaudir d'un clima típicament mediterrani, amb agradables temperatures que proporcionen les millors condicions per a disfrutar de tots els recursos de la localitat.


Com arribar:

L'autopista A-7 (eixides 60 i 61), que enllaça amb la xarxa europea d'autopistes, i la N-332, que connecta amb totes les poblacions de la costa, donen accés a Gandia. A més, la C-320 enllaça Gandia amb Albaida en direcció a Madrid.


Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Vivendes turístiques
Hotels
Campings
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Experiències
Festes
Fires i congressos
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Transports
Webcams

Inspira't

image
Viatja en el temps i descobreix la història, el passat i el present de Gandia. Prepara't per a conéixer tots els secrets, eixos que s'amaguen entre les parets d'un bell lloc.
image
La tardor és un gran moment per a endinsar-se en el Mediterrani i descobrir els extraordinaris paisatges costaners que ens ofereix la Comunitat Valenciana. Els recorrerem província per província. Hi estàs preparat?
image
Tots saben que el plat més típic de la Comunitat Valenciana és la paella, però la gastronomia valencianava molt més enllà dels seus arrossos. A continuació, et parlem de cinc plats típics que has de tastar sivens de vacances a València.
image
Encara que Gandia siga coneguda sobretot per les seues grans platges, si entrem pels seus carrers, veurem que aquestes estan plenes d'història, una història molt lligada a una de les famílies més poderoses durant segles: els Borja.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions