Imagines un celler en una preciosa vall, al costat d'un jaciment arqueològic? Perquè eixos són només dos dels tresors que alberga el celler de Francisco Gómez, a Villena: descobreix com convertir una experiència enològica en una immersió històrica i paisatgística.

 

Bodegas Francisco Gómez amaguen multitud de sorpreses als seus visitants, com vins i olis que són hereus de cultius mil·lenaris en una terra amb molta història, fins a un jaciment medieval. Haurem de viatjar fins a Villena per a trobar la Finca la Serrata, situada en una vall entre les Serres del Castellar i el Serruchón i just en un emplaçament on ja es tenia constància de l'existència d'un celler fa 3 segles.

Amb tanta història en aquesta terra tan sols es poden aconseguir productes de gran qualitat, als quals Bodegas Francisco Gómez afigen una mirada contemporània i compromesa. I ho aconsegueixen garantint, per a tots els seus vins i olis, les certificacions de producte ecològic, vegà i kosher, i també apostant per oferir autèntiques experiències enològiques als seus visitants.

Si parlem dels seus vins, hem de començar pels més festius: la seua col·lecció d'espumosos Queen of Kings són tant frescos com fàcils, sense perdre l'elegància. Fruto Noble inclou varietats que ja són emblema del celler de Villena de Francisco Gómez. Bocanegra i Pago Francisco Gómez, per la seua part, són el resultat d'unir modernitat i vinyes singulars.

Amb Trivium aposten per un luxe que es deixa veure en l'exterior, en les seues exquisides botelles i, finalment, Vid-A és la col·lecció treballada de la manera més ancestral: una col·lecció de vins biodinàmics en el sabor dels quals influeixen tant els astres com el ritme de la pròpia terra. I la recompensa a tant d'esforç dona els seus fruits, ja que compten amb diversos premis obtinguts en el Concours Mondial de Bruxelles (2021).

Però Bodegas Francisco Gómez en Alacant són molt més. Parlem de productors d'un oli d'oliva excel·lent, de tastos guiats i de la possibilitat d'utilitzar l'atractiu marc de les seues vinyes per a celebracions tant familiars com corporatives. 

Prendre contacte amb aquesta terra i aquests productes és tant senzill com deliciós. T'animes a concertar una visita i catar els seus caldos? O potser t'interessa formar part del seu club privat de vins? Estem segurs que mai oblidaràs els sabors ni les sensacions que et produirà l'entorn.

Bodegas Francisco Gómez

Si acabes d'anotar els cellers de Francisco Gómez en la teua llista de viatges, no perdes l'oportunitat d'incloure una visita per Villena. Podràs passejar pels seus carrers plens d'història, visitar el seu castell, esglésies i museus i participar en alguna de les festes que celebra al llarg de l'any. O potser pots triar un turisme més actiu en la naturalesa que acabe amb un bon festival gastronòmic. Villena té molt a oferir!

Imatges 
celler francisco gomez restaurant bodegas francisco gomez alacant, celler villena francisco gomez, bodegas francisco gomez en villena, bodegas francisco gomez villena alacant, francisco gomez cellers villena villena francisco gomez bodegas