Destinació compromesa amb la qualitat

Blogs en video

Acosta't a conéixer Villena, una localitat amb molta història i un entorn monumental que no pots perdre't. Escapa't i enamora't del seu patrimoni, festes i gastronomia!


Villena, amb grans tresors que mostrar-te i un dels castells més impressionants de la província d'Alacant és una destinació plena d'encant que assaborir lentament. T'animes a conéixer-la?

Què veure a Villena 

El Castell de la Talaia de Villena és una fortalesa d'origen àrab sota la qual s'estén el nucli urbà, de manera que constitueix un lloc des del qual tindre unes vistes estratègiques. Es tracta d'un castell amb doble muralla i on poder veure de prop grafits d'època musulmana. No deixes d'apuntar-te a una visita guiada! 

Un altre punt interessant de la teua visita a Villena és el seu Museu Arqueològic, on es conserva l'anomenat “Tresor de Villena”, una troballa de l'Edat del Bronze, de més de 3000 anys, formada per objectes d'or, plata, ferro i ambre. En eixe mateix museu es troba el tresor del jaciment de Cabezo Redondo, un emplaçament que t'aconsellem visitar. 

Recorda fer un bon passeig pel centre històric de la ciutat i detindre't a gaudir de la seua Plaça Major, o apuntar-te a una ruta que et mostre el seu patrimoni modernista i si et queden energies, a Villena els espais naturals també són un gran reclam per al visitant, i pots optar per una escapada amb la teua bicicleta per alguna de les rutes cicloturístiques que es poden gaudir. 

No deixes passar el seu Museu Fester, on aprendre les tradicions dels seus Moros i cristians, i pren bona nota dels seus festivals d'estiu que omplin Villena de grans bandes i solistes. I no oblides que estem en una terra de grans vins! 

Un altre plat fort que no pots deixar de conéixer és la seua exquisida gastronomia, que amalgama influències variades i que ha donat lloc a delícies com el tradicional gaspatxo, la gatxamiga, l'arròs i pota, el triguico picao i molts més. Vine a Villena i descobreix una destinació amb molts plans per gaudir!

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Hotels
Campings
Compres
Empreses de servicis complementaris
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Rutes
Zones d'interior

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions