Villena
Villena
Villena
Villena
villena
Destinació compromesa amb la qualitat

Blogs en video

Acosta't a conéixer Villena, una localitat amb molta història i un entorn monumental que no pots perdre't. Escapa't i enamora't del seu patrimoni, festes i gastronomia!


Villena, amb grans tresors que mostrar-te i un dels castells més impressionants de la província d'Alacant és una destinació plena d'encant que assaborir lentament. T'animes a conéixer-la?


Què veure a Villena 

El Castillo la Atalaya o de los Pacheco, el Castell de la Talaia de Villena, és una fortalesa d'origen àrab sota la qual s'estén el nucli urbà, de manera que constitueix un lloc des del qual tindre unes vistes estratègiques. Es tracta d'un castell amb doble muralla i on poder veure de prop grafits d'època musulmana. No deixes d'apuntar-te a una visita guiada! 

Un altre punt interessant de la teua visita a Villena és el seu Museo de Villena, un museu arqueològic, on es conserva l'anomenat “Tresor de Villena”, una troballa de l'Edat del Bronze, de més de 3000 anys, formada per objectes d'or, plata, ferro i ambre. En eixe mateix museu es troba el tresor del jaciment de Cabezo Redondo, un emplaçament que t'aconsellem visitar. 

Recorda fer un bon passeig pel barri antic de la ciutat i detindre't a gaudir de la seua Plaça Major i font, o apuntar-te a una ruta que et mostre el seu patrimoni modernista. I per descomptat feix una parada en la fantàstica Iglesia Parroquial de Santiago Apóstol, Església Parroquial de Santiago Apòstol! En el teu recorregut guarda temps per a admirar també l’Ajuntament o Palau Municipal, l'Església Parroquial de Santa María, Iglesia Parroquial de Santa Maria, i la Plaça de Bous.

No deixes passar la seua Colección Museográfica Museo Festero de Villena, el Museu Fester, on aprendre les tradicions dels seus Moros i Cristians, i pren bona nota dels seus festivals d'estiu que omplin Villena de grans bandes i solistes. No oblides que estem en una terra de grans vins! A més, pots visitar la Colección Museográfica Museo Escultor Antonio Navarro Santafé, Col·lecció Museogràfica Museu, Escultor Antonio Navarro Santafé.

Als afores t'espera el Santuario de Nuestra Señora de las Virtudes, Santuari de La Mare de Déu de les Virtuts, i si t'abellix alguna activitat a l'aire lliure, a Villena els espais naturals també són un gran reclam per al visitant, i pots optar per una escapada amb la teua bicicleta per alguna de les rutes cicloturístiques que es poden gaudir. Vine a Villena i descobreix una destinació amb molts plans per viure!

Troba

Nom
Tipus
Campings
Hotels
Cases rurals
Compres
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Rutes
Zones d'interior

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions