Buceo Cabo La Nao: submergeix-te en les profunditats de Xàbia/Jávea

Quants tresors naturals s'amaguen en el fons marí de Xàbia/Jávea? Vols sentir-te com un peix en l'aigua? En Buceo Cabo La Nao faran els teus somnis realitat. No perdes aquesta oportunitat!

 

Xàbia/Jávea és una destinació que atrapa, amb essència 100% mediterrània. És un racó de la Costa Blanca que amaga grans tresors, sobretot sota les seues aigües. Vols descobrir-los? Només has de submergir-te en el Mediterrani de la mà de grans experts de Buceo Cabo La Nao i gaudir d'aquesta experiència. 

Aquesta empresa compta amb més de 25 anys d'experiència en el sector, per la qual cosa és una gran aposta si el que busques és la diversió i la seguretat en les profunditats del Mediterrani, ambdues més que garantides. A més, Buceo Cabo La Nao se situa en un punt estratègic, dins de la mateixa Marina Nou Fontana.

Sens dubte, Xàbia/Jávea és un xicotet paradís per als amants del snorkel i del busseig, ja que les seues aigües són cristal·lines i els seus fons marins són de somni. Reserva les teues classes en grups reduïts i gaudeix d’acord amb el teu nivell d'aquesta gran experiència submarina. Podràs començar per diferents cursos d'iniciació i, fins i tot, podràs obtindre una titulació depenent del nivell. Si eres un professional, no et quedes amb les ganes i fes les immersions d'alt nivell.

Buceo Cabo La Nao ho té tot preparat perquè no et falte de res. Rebràs prèviament les instruccions necessàries i el material i ja estaràs llest per a saber tot el que s'amaga sota les aigües del Mediterrani. No et quedes amb les ganes!

T'esperem a Xàbia/Jávea amb moltes ganes de submergir-nos junts!

Buceo Cabo La Nao

Essència 100% mediterrània, llum, mar, diversió, gastronomia… Xàbia/Jávea amaga multitud de tresors tant històrics com culturals, gastronòmics i naturals. Deixaràs que t'ho conten? Gaudeix del Mediterrani en tota la seua esplendor i viu experiències inoblidables.

Imatges 
buceo cabo la nao javea