Endinsa't en la màgia de Calderona Viva i gaudeix de dies únics en família

Una de les sensacions més extraordinàries que ens ofereix el nostre entorn és la de poder connectar amb la naturalesa i sentir-te’n part. Aprendre, descobrir, reviure i tornar sempre a eixe lloc on sentir-te molt viu. Els paisatges de la Comunitat Valenciana vos permetran endinsar-vos en l'essència, en la cultura i en la història dels seus territoris. Vos proposem que ho feu d'una manera diferent i divertida. Esteu convidats a conéixer Calderona Viva!

Calderona Viva vos convida a viure tota una aventura en família mentre vos endinseu en l'emblemàtic Parc Natural de la Serra Calderona. Podreu gaudir de diferents rutes teatralitzades en les quals descobrir, a través de jocs, activitats i misteris per resoldre, cadascun dels racons d'aquest lloc tan carismàtic.

‘Detectius de la naturalesa’ a Castelló de la Plana, ‘La petjada de Jaume I’ al Puig de Santa Maria, ‘Les escultures cobren vida’ a Serra, ‘Saps com construir un aeroport d'abelles?’ a Castelló de la Plana o ‘Cavallers i Princeses’ al Puig  de Santa Maria són només algunes de les diferents rutes amb les quals els més xicotets de la casa podran passar-ho en gran, alhora que adquireixen valors i coneixements sobre la importància de conéixer la història i de posar en valor la nostra naturalesa.

Amb Calderona Viva, un dia en família pot convertir-se en tota una aventura. Rutes naturals, urbanes o nocturnes que vos faran descobrir la riquesa i la bellesa dels nostres paisatges. Això sí, prepareu-vos per a formar part activa de totes les activitats. Juntament amb els seus guies especialitzats, sereu els encarregats de descobrir els misteris, endinsar-vos en les llegendes i transmetre algunes de les tradicions més importants de la nostra regió. Hi esteu preparats? Vos esperem!

Calderona Viva

El Parc Natural de la Serra Calderona és un dels paisatges més representatius de la Comunitat Valenciana. Amb més de 18.000 hectàrees, abasta les comarques del Camp de Morvedre, L'Horta i el Camp de Túria, per la qual cosa és possible trobar llocs diferents i captivadors com el Garbí, els barrancs o el pic de Gorgo.

Imatges 
calderona viva valencia turismo activo sierra calderona turismo activo valencia sierra calderona
valencia