Càmping Laguar: naturalesa a l’interior d’Alacant

Descobreix un càmping situat entre fantàstiques rutes senderistes i paisatges naturals que et deixaran bocabadat. Apunta-ho per a la teua pròxima escapada!

 

 

El Càmping Laguar a la Vall de Laguar està estratègicament situat en un entorn natural que convida a calçar-se les botes o agafar la bicicleta i deixar-se sorprendre per formacions rocoses, circs geològics i vegetació mediterrània.

Es tracta d'un lloc que es pot gaudir tant si t'agrada portar el teu cos al límit com si viatges en família. Fins i tot pots passar l'hivern a les seues instal·lacions amb l'avantatge de comptar amb una xicoteta població pròxima amb tot el que necessites i molta tranquil·litat. 

El Càmping Laguar a Alacant compta amb parcel·les separades i que ofereixen intimitat, perfectes tant per a caravanes com per a tendes de campanya. I també ofereix cabanyes i bungalows amb una llarga llista de comoditats i lavabos privats. El seu bar és perfecte per a reconfortar-se a l'hivern o gaudir de la terrassa a l'estiu. Des d'allí potser veus passar a algun dels habitants peluts del Càmping Laguar, que és una llar també per a oques, gallines, porquets, gats i un llarg etcètera d'animals domèstics i propis de l'entorn. I no oblides la seua piscina a l'aire lliure!

Des del Càmping Laguar podràs acostar-te a conéixer Benimaurell, o fer rutes increïbles com les que et porten al Barranc de l’Infern, el Cavall Verd, els 6.000 escalons, el Collado de Garga o La presa d’Isbert.

Una altra opció a contemplar si t'allotges al Càmping Laguar és la de visitar alguna de les moltes i interessants localitats que queden realment a prop, com Xaló, Guadalest, Polop o Benissa. Així, la teua estada al càmping pot ser tan completa com desitges gràcies a les múltiples possibilitats que ofereix l'entorn i les comoditats que trobaràs a les seues instal·lacions. La Marina Alta quedarà al teu abast i podràs fer desplaçaments amb els quals anar descobrint punts d'interés per a tots els gustos. No et perdes aquesta oportunitat de conéixer una vall increïblement bella!

Camping Laguar

Vall de Laguar és un municipi envoltat d'un entorn natural tan ric en paisatges, biodiversitat i possibilitats d'oci que et conquistarà des del primer minut. És perfecte per als amants dels paisatges que deixen sense respiració i per als qui volen gaudir de la naturalesa amb calma. T'ho perdràs?

Imatges 
camping vall de laguar