L'escapada que busques en el lloc que somies. El càmping Los Naranjos, en la Costa Azahar, és el lloc perfecte per a desconnectar i viure una gran aventura en família.

 

 

Quan es tracta de fugir de la rutina, qualsevol moment és bo per a planejar una escapada. I si, a més, es tracta d'un pla familiar, encara més. Quin gran valor tenen eixos viatges junts, eixos plans que acaben convertint-se en records inoblidables, veritat? Volem que els continues vivint i, sobretot, que els continues gaudint en els inigualables paisatges de la Comunitat Valenciana. Aquesta proposta pot ser l'escapada que busques, així que queda't amb nosaltres i comprova-ho.

En el cor de Moncofa, trobem el càmping Los Naranjos, un acollidor lloc on passar-ho genial i viure una experiència mediterrània i fascinant. Amb 32.000 metres quadrats de terreny, Los Naranjos compta amb 151 parcel·les, totes elles són grans i disposen d'ombra artificial, subministrament d'aigua, llum, i desaigües. A més, 25 d'elles tenen serveis propis de dutxa, lavabo, vàter i pica.

Un dels seus encants és, sens dubte, el seu entorn. Situat a només 250 metres de la platja de Moncofa, el càmping Los Naranjos et permetrà descobrir la singular bellesa de la Plana Baixa des del primer moment. La platja de Moncofa compta amb bandera blava, la qual cosa reconeix i garanteix la qualitat de les seues aigües i dels seus serveis. Un entorn que ofereix multitud d'opcions durant tot l'any: esports aquàtics, rutes senderistes o passejos amb bici, etc.

A més, si ho prefereixes, també pots gaudir dels bungalows i mobilhomes que ofereix el propi càmping. Per a quatre, per a sis i, fins i tot, per a set persones. Tot el que necessites està al teu abast.

I per a acabar de completar aquesta gran aventura, et proposem que t'endinses en la singular bellesa de Moncofa. Es tracta d'un municipi banyat per les aigües del riu Belcaire i situat als peus de la Serra d’Espadà, un lloc que ofereix tantes opcions als aventurers com racons per descobrir.

Camping Los Naranjos

Moncofa és un encantador municipi d'origen àrab de la comarca de la Plana Baixa, a Castelló. És reconegut per ser un d'eixos llocs que protegeixen i conserven els seus costums i tradicions. Banyat per la mar Mediterrània i per les aigües del riu Belcaire, Moncofa ens ofereix viure una experiència renovadora en el cor de la Costa Azahar. ¿T’hi apuntes?

Imatges 
camping los naranjos moncofa camping los naranjos moncofa castello, camping en moncofa,
campings en moncofa castello