Càmping Riberamar de Cabanes, un paradís en la Costa Flor del Taronger

El Càmping Riberamar a Cabanes promet ser un gran lloc des del qual començar a descobrir la Costa de la Flor del Taronger. I podràs fer-ho amb totes les comoditats imaginables i molt prop d'una oferta tan gran d'activitats com pugues imaginar. Preparat per a ficar en la maleta el trage de bany, els prismàtics, les botes de muntanya i la bicicleta? Comença a anotar parades!

 

El Càmping Riberamar en Cabanes compta amb l'experiència necessària (més de 30 anys) per a oferir als seus visitants estades plenes de confort. A més, té la gran fortuna d'estar situat en un lloc estratègic, prop d'una llista molt completa d'atraccions i plans de tot tipus i per a tota classe de viatgers. 

Aquest càmping en Cabanes ofereix possibilitats d'allotjament diverses. I és que compta amb parcel·les per a acampada, caravanes equipades i bungalows. Fins i tot si no disposes de tenda de campanya, pots reservar un Iglú Riberamar equipat amb matalassets: una opció realment còmoda! El Càmping Riberamar té solucions per a tots els tipus de viatgers.

La seua carta de serveis és bastant completa: des de servei de rentat d'automòbils i de mascotes fins a préstec de llibres, lloguer de bicicletes, ja que Cabanes compta amb una Via Verda envoltada de vistes idíl·liques i wifi gratuït en els mesos de juliol i agost per a bungalows i caravanes. I una botiga on poder comprar això que sempre se'ns oblida portar de viatge.

El Càmping Riberamar al costat de la Ribera de Cabanes, un bonic paratge de platges i camps de cultiu, compta amb instal·lacions molt completes. Podràs banyar-te en qualsevol de les seues dues piscines acariciat per la brisa de la mar o practicar els teus esports favorits a l'aire lliure en les seues pistes de pàdel, futbito i petanca i ping-pong.

La seua gran barbacoa és un altre atractiu, ja que ens permet viatjar més lleugers d'equipatge i poder cuinar en les brases els nostres aliments favorits. Encara que el seu restaurant facilitarà la tasca als qui vulguen descansar dels fogons i assaborir els seus menús diaris.

Els més xicotets podran jugar a pler en la seua zona infantil i tota la família podrà, des d'aquest càmping tan estratègic, planejar moltes aventures: un bany en platges verges, senderisme i birdwatching al Parc Natural del Prat Cabanes-Torreblanca o visita als castells d'Albalat i Miravet. Fins i tot la pròxima Orpesa amb la seua oferta turística pot ser una bona opció.

El Càmping Ribamar constitueix una gran opció per a, des de la seua ubicació tan especial, començar a descobrir la riquesa natural i cultural de Castelló. El converteixes en la destinació de la teua pròxima escapada?

Camping Riberamar de Cabanes

A Cabanes podràs trobar platges singulars i un interessant llegat cultural i arquitectònic. I tot això al costat d'un parc natural en el qual albirar, si hi ha sort, espècies endèmiques. Senderisme, castells, platges naturals, birdwatching i vestigis arqueològics t'esperen en aquest racó per descobrir: inclou-lo en la teua llista de destinacions!

Imatges 
camping riberamar, camping y bungalow riberamar, camping riberamar ribera de cabanes camping riberamar cabanes castellon