Enamorar-te de la naturalesa és molt més fàcil quan vas acompanyat d'experts. Descobreix un equip molt professional disposat a guiar-te!

 

L'empresa Caroche Treks, a Ayora, està caracteritzada per la seua professionalitat i amor pel medi ambient, contagiant-te passió pel senderisme de muntanya i la naturalesa. Es gaudeix molt més l'entorn quan vas acompanyat d'un expert!

La Vall d'Ayora i les muntanyes que l'envolten seran molt més fàcils de recórrer amb Caroche Treks, i també pots proposar-los visitar o recórrer una altra destinació, com els nostres fantàstics parcs naturals. Amb Caroche Treks es poden organitzar eixides de matí o vesprada, o fins i tot de diverses jornades dormint en preciosos entorns- Segur que trobes el pla que estàs buscant! Pics, coves i fins i tot pintures rupestres quedaran al teu abast gràcies a la seua labor de guia.

Si t'apuntes a una marxa de senderisme de muntanya amb Caroche Treks, pots fins i tot despreocupar-te de trobar els refugis on passar la nit o de l'organització de l'eixida, l'expert guia s'encarregarà de tot!

A més, ofereixen cursos molt interessants, com el de gestió d'emergències i primers auxilis a la muntanya, 2 nivells d'orientació i fins i tot meteorologia a la muntanya, per a aprendre a interpretar signes de mal temps i, per tant, de potencial dificultat. Així és molt més fàcil gaudir de la teua afició favorita amb seguretat. Aquests cursos són perfectes per als amants de les nostres serres i boscos! 

Caroche Treks també s'encarrega del disseny de senderes, una activitat que facilita la vida als caminants al mateix temps que protegeix els nostres paratges naturals, i d'impartir classes d'educació ambiental. Aquesta opció pots gaudir-la a l'aire lliure, envoltat de la flora i la fauna protagonista de la formació, i també en centres educatius. Pots sol·licitar una xarrada formativa molt interessant!

Per als aficionats al birdwatching o observació d'aus, Caroche Treks compta amb un especialista en Turisme Ornitològic en Espais Naturals, que facilitarà la labor de poder albirar espècies fantàstiques. No esperes més i posa't en contacte amb aquests professionals, comença a planejar la teua escapada muntanyenca amb grans experts!

Caroche Treks

Ayora, situada en una preciosa vall i acompanyada pel seu castell, és una localitat des de la qual fer moltes rutes plenes de bellesa o assaborir la mel més natural. Anota aquesta destinació en la teua agenda i no et perdes la seua pròxima fira del Primer Tall de la Mel!

Imatges 
senderisme en ayora, ayora senderes riu xuquer, mapa senderes ayora,