Ayora

Ayora

Main image
Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Empreses gestores
Hotels
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Oficines de Turisme
Zones d'interior

Inspira't

image
El Carnestoltes de Villar del Arzobispo és, sense dubte, un dels carnestoltes més famosos de la Comunitat Valenciana, que té lloc entre els dies 28 de febrer i 3 de març.
image
L’abundant patrimoni en receptes de rebosteria de la província de Castelló és resultat del llegat de les diferents cultures que van poblar aquestes terres durant segles, i dels productes de proximitat dels quals es proveïen: mel, ametles, avellanes, fruites, oli, moniatos, carabasses, llet de cabra i ovella, etc. Amb aquests ingredients es poden elaborar figues albardades, rotllets, coca celestial, prims, bunyols, coquetes, ametlats, mantegades, bunyols, pastissets, quallades amb mel, etc. Tantes receptes com pobles té la província.
image
Algunes de les festes de la Comunitat Valenciana, com la tomatina de Bunyol o els Moros i Cristians d'Alcoi, són conegudes mundialment. Però hi ha més festes famoses que diverteixen i entretenen els valencians, com els carnestoltes. Se celebren a tota la comunitat, però només alguns han arribat a convertir-se en un referent d'aquesta festivitat, que no et pots perdre.
image
La Vall de Cofrentes-Ayora és una comarca de l'interior de València formada per set municipis, cadascun d'ells amb una cosa interessant que visitar i envoltats d'una fantàstica naturalesa.

Notícies

Publicacions