Et proposem gaudir de la millor cuina mediterrània i d'exquisits productes de la terra i la mar en un restaurant amb molta tradició. Pren-ne nota i visita’l en la teua pròxima escapada a Peníscola!

 

Casa Jaime Peñíscola és sinònim de gastronomia mediterrània i marinera. Des de la seua ubicació a Peníscola prepara receptes amb els millors ingredients de les llotges dels nostres pescadors. No pots anar-te’n sense tastar els seus plats! Aprofita la teua visita per a conéixer aquesta preciosa localitat castellonenca, recorre els carrers del barri antic i deixa't impressionar pel seu fantàstic castell. Després segur que t'abelleix reposar forces en un restaurant com aquest!

L’ànima de Casa Jaime Peníscola és Jaime Sanz, cuiner des de 1967. Amb un reconegut prestigi i abundants premis, en la seua cuina es poden sentir els seus inicis a bord d'un vaixell de pesca. És un autèntic expert a preparar guisats d'increïble sabor amb peix local! La cuina marinera sens dubte ha influït en la carta de Casa Jaime Peníscola amb plats com la caldereta Camilo, aromatitzada amb una salsa tipus romesco, o el tradicional suquet de peix. 

També preparen arrossos amb tota classe de peixos i amb verdures de l'horta local, i no et pots perdre els seus exquisits entrants! Clòtxines a la marinera, ortigues de mar, els tradicionals bunyols de bacallà, croquetes de calamaró, calamars… La llista de delícies a casa Jaime Peníscola és interminable! En tots ells es cuida l'elecció dels ingredients donant prioritat a la proximitat.

La carta de Casa Jaime Peñíscola s'adapta al que la mar ofereix, respecta la memòria de la cuina tradicional i sap introduir algun toc innovador o exòtic per a enriquir la seua oferta. Fins i tot els més carnívors trobaran talls de qualitat cuinats amb mestratge. 

Les postres de Casa Jaime Peñíscola tenen aroma a taronja i torró, i inclouen des de sabors refrescants a cremosos flams amb recepta pròpia. Recorda deixar una mica de gana per a tastar-los! A més, la seua fenomenal ubicació t'encantarà, molt prop del castell i a la magnífica Platja Nord. Gaudeix de la gastronomia a Peníscola!

Casa Jaime Peñíscola

Peñíscola és una destinació plena de sorpreses. Després de gaudir d'increïbles cales salvatges al Parc Natural de la Serra d'Irta pots acostar-te a un barri antic preciós, pegat a un castell templer des del qual admirar la mar. T'encantarà tot el que descobriràs en aquest racó de Castelló!

Imatges 
restaurante casa jaime peñiscola,
casa jaime peñiscola carta,
casa jaime peñiscola reservas,
casa jaime peñiscola menu,
casa jaime peñiscola arroces,
arroz negro casa jaime
casa jaime
restaurante peñiscola