Casa rural A un Pas del Cel, descans en l’entorn del Penyagolosa

Sent la naturalesa, desconnecta de la teua rutina i gaudeix d'estar a un pas del cel en aquest allotjament tan acollidor.

No cal anar-se’n molt lluny si el que vols és gaudir de la pau, de la tranquil·litat i de la naturalesa. Endinsar-te en la Comunitat Valenciana té grans recompenses, com descobrir llocs encantadors com Vistabella del Maestrat. Una destinació on el seu entorn farà que visques una experiència diferent comparada amb les grans ciutats.

Als peus del Penyagolosa i en ple barri antic de Vistabella del Maestrat trobaràs una acollidora casa rural, A un Pas del Cel. Es tracta d'un antic casalici del segle XVII d'estil tradicional en pedra vista.

 A un Pas del Cel és una casa rural que es va obrir amb un objectiu clar: potenciar el turisme rural i dedicar-se al viatger perquè gaudisca del seu descans i de la naturalesa. Compta amb cinc habitacions amb bany propi i cadascuna d'elles amb un estil diferent. Aquest allotjament té una capacitat per a 15 persones amb la finalitat de poder atendre personalment cadascun dels hostes i oferir-los tot el que necessiten perquè la seua estada siga molt còmoda i agradable. 

Aquesta casa rural està a un pas del cel, com el seu nom indica, perquè es troba a les portes d'entrada del Parc Natural de Penyagolosa, la qual cosa la converteix en un enclavament privilegiat per a gaudir d'uns dies inoblidables.

 A més, A un Pas del Cel ofereix diferents activitats als seus hostes perquè puguen traure el màxim partit de l'entorn en el qual es troben. Si t'animes, pots fer un agradable passeig amb bicicleta pel Bovalar, gaudir d'un deliciós menjar tradicional cuinat amb les millors mans a la casa rural o fer una excursió a La Estrella.

 Si vols gaudir de la naturalesa, viure dies emocionants i descobrir els encants que té l'interior de Castelló, A un Pas del Cel és un allotjament ideal.

A un pas del cel

Vistabella del Maestrat és un acollidor municipi als peus del Parc Natural del Penyagolosa. Recórrer els seus carrers és descobrir part de la seua història i de la seua cultura. Aquesta destinació posseeix diferents Béns d'Interés Cultural amb categoria de monument. Per exemple, La Vila d'origen medieval conserva gran part de la muralla que protegia el poble, també es conserven una torrassa i dos portals d'accés al recinte emmurallat, el Portal de Sant Roc i el Portal del Forn. I la seua gastronomia és tota una delícia per als paladars més exigents.

Imatges 
a un pas del cel vistabella del maestrat a un pas del cel casa rural allotjaments vistabella del maestrat dormir en vistabella del maestrat