L'allotjament Casa Rural de Benitandús és el lloc ideal per a desconnectar i gaudir uns dies en família en plena naturalesa. Les muntanyes de la Serra d’Espadà t'acolliran per a oferir-te una experiencia sensorial.

La Casa Rural Benitandús en Alcudia de Veo t'ofereix un tracte familiar perquè et sentes com a casa. La tranquil·litat formarà part de la teua escapada, una cosa necessària si el que busques és perdre't i eixir de la rutina. Passejos pels seus xicotets carrers al costat del bosc de ribera, muntanyes de gran bellesa, desconnexió a la vora del pantà… 

Però el Parc Natural de la Serra d’Espadà també té multitud de racons per a perdre's i com no, realitzar senderisme, trail i turisme actiu en general. I si el que busques és descans, la centenària casa disposa de pati interior i nombroses terrasses, detalls importants en mesos de calor, a més les seues còmodes habitacions estan decorades amb elements naturals com a pedra, fusta i ferro forjat.

Molt a veure en Benitandús
Benitandús, és un xicotet llogaret situat al començament d'un embassament, el qual recull l'aigua de la Serra d’Espadà a través d'un rierol que creua la població. Benitandús és màgic, tot aquell que ve s'enamora del poble, de les seues muntanyes, dels seus paisatges, de la seua quietud, de la serenitat que transmet… És un lloc ideal per a trobar l'equilibri interior que necessitem.

La muntanya que reina imperant en Benitandús, Els Orgues, és un punt de referència i orgull de la seua població. El seu nom ve per la curiosa forma de les seues roques, semblants als tubs d'un òrgan musical, creada per l'erosió de l'aigua quan el nivell del mar arribava fins ací. La zona està composta per una frondosa vegetació, canviant segons el vessant en la qual et trobes. 

Els esportistes estan de sort, escalada, via ferrata, pesca, piragüisme, paddle surf, circuit terrestre per als xiquets i sobretot senderisme, rutes familiars i rutes per a experts. Un refugi on perdre's.

També és d'obligada visita l'església de la Mare de Déu dels Desemparats de Benitandús, un temple catòlic situat a l'entrada del poble, al costat del riu Veo.

Casa Rural de Benitandús

Imatges 
Alcudia de Veo 4 Alcudia de Veo 4