Casa rural La Serratella, una estada de conte

Imagines despertar envoltat de camps de tarongers i poder gaudir amb tots els teus amics d'una estada en una casa rural recentment restaurada? La Casa rural La Serratella, a Carcaixent, és l'opció que estàs buscant.

 

La Casa rural La Serratella, en Carcaixent, t'ofereix una oportunitat màgica, la de gaudir amb els teus en el paisatge preciós d'una casa amb totes les comoditats i més d'una sorpresa. L'edifici està en perfecte estat, però conserva la pàtina dels anys, i la gespa al seu voltant li aporta un toc rústic molt agradable.

El seu entorn, per a començar, és realment bonic. La Casa rural La Serratella se situa en una extensió de 19 hectàrees que combina camps de tarongers i pinedes per a ús i gaudi privat dels hostes que alberga, a més d'una horta ecològica de la qual podràs disposar. Imagina quantes possibilitats s'obrin per a viatjar amb xiquets a aquesta casa rural a Carcaixent.

La Casa de La Serratella compta amb dues zones de bany, perquè les visites en èpoques més càlides siguen un autèntic plaer al sol. Es tracta d'una tradicional bassa de reg i d'una piscina ecològica. Però les sorpreses en aquest allotjament de Carcaixent no acaben ací: la casa té, en el seu terreny, una ermita privada. I per a dies de festa i celebració podràs gaudir del seu enorme paeller, barbacoa i forn morú. Així mateix, la casa compta amb una antiga sala de motors que servien a la sénia d'aigua, la peça principal de la qual és centenària i única a Europa i es troba en procés de restauració.

Es tracta de tot un luxe que està realment prop de la ciutat de València i que podràs gaudir fins i tot amb un grup nombrós, ja que té capacitat per a 19 persones, com la seua cuina, totalment equipada per a rebre a un grup tan gran.

Compta amb sis habitacions amb bany privat i tres salons, a més d'un bonic porxo exterior al costat del jardí i una zona de pícnic al costat de la bassa i la muntanya. La Casa rural La Serratella està perfectament preparada per a fer feliços a grups grans que desitgen gaudir del plaer de menjar, cuinar i passar temps junts passejant tranquil·lament pels seus voltants. A què esperes per a planejar la teua pròxima reunió de família en aquest enclavament tan bonic?

Casa Rural La Serratella

Carcaixent té molt a oferir a menys d'una hora de la ciutat de València. Barrancs, sendes, preciosos horts i edificis molt fotogènics t'esperen en aquesta localitat tan vinculada al cultiu de la taronja. Per a quan planeges la teua pròxima escapada a aquesta destinació?

Imatges 
la serratella, casa rural la serratella carcaixent, la serratella carcaixent, casa de la serratella