Sabor, aroma, color… Vols aprendre-ho tot sobre el vi? Els Cellers Gutiérrez de la Vega et conviden a descobrir l’enoturisme.

A l'interior de la Marina Alta trobem una joia paisatgística, Parcent, un lloc on perdre's entre les seues senderes i contemplar increïbles vistes. T'agradaria conéixer el sabor d'aquesta localitat?

En els Cellers Gutiérrez de la Vega s'encarreguen de posar en valor l’enoturisme, una forma diferent de conéixer destinacions tan boniques com aquesta. A través del seu sabor, de la seua aroma o del seu color, el vi d'aquest celler et permetrà viatjar amb els teus sentits

Els Cellers Gutiérrez de la Vega sempre han volgut ensenyar als amants del vi a gaudir d'aquest gran producte, explicant-los la filosofia d'aquest projecte familiar i donant a conéixer els seus productes com el vi, l'oli i els seus vinagres de producció artesanal. El celler es troba a Parcent i està marcat per la tradició i l'artesania. Encara que amb el pas dels anys, han apostat per la innovació i la renovació de la seua manera de treballar, però sempre mantenint la seua essència.

 En aquests cellers tot està cuidat al detall, com, per exemple, les seues barriques, enclavades en una gruta sota terra amb parets de terra viva que li donen la humitat i la temperatura idònies perquè el seu vi siga extraordinari. Per això, des dels Cellers Gutiérrez de la Vega volen posar en valor la seua producció i no hi ha millor forma que fent partícips a totes les persones que vulguen conéixer més sobre el seu vi i la seua història.

 Des del celler han organitzat diferents activitats aptes per als amants del vi o per a aquells que vulguen començar a posar-la en valor. Una de les propostes és una visita als Cellers Gutiérrez de la Vega amb degustació inclosa, en la qual podràs recórrer els cellers i conéixer tota la història, des del seu etiquetatge fins a la seua producció. I finalment, degustar els seus tres vins.

 I si vols anar un pas més enllà, la proposta que et fan és la visita guiada amb una degustació especial, on cataràs vins exclusius triats per Felipe Guitérrez de la Vega, el propietari d'aquests cellers.

 Hi ha moltes maneres de conéixer les destinacions de la Comunitat Valenciana, i a través de l’enoturisme podràs descobrir grans joies.

Bodegas Gutiérrez de la Vega

Parcent és un bonic poble de l'interior de la Marina Alta on podràs gaudir d'increïbles paisatges, de les seues tradicions i de les seues vinyes. Aquest municipi és una joia paisatgística que podràs contemplar a través de les senderes de la Serra del Carrascal o els Camins de Pedra i Aigua. Un lloc per a perdre's i gaudir de tots els seus encants.

Imatges 
cellers gutierrez de la vega parcent
null
null