Cellers Vicente Gandía, tasts de tradició i qualitat

Descobreix la tradició i la qualitat de les vinyes que fan que els vins dels Cellers Vicente Gandia siguen excepcionals.

 

La gastronomia, la matèria primera, el clima, els paisatges… Tot això i molt més defineix la Comunitat Valenciana. Només has d'endinsar-te-hi i descobrir racons meravellosos que fins i tot et deixaran molt bon sabor de boca. 

Si viatgem a Chiva, una bonica localitat de València, podrem conéixer un gran celler on el producte principal es cuida des de l'inici fins que es converteix en un magnífic vi. Els Cellers Vicente Gandía són centenaris i tenen un caràcter molt mediterrani. En els inicis únicament es dedicaven a l'elaboració i comercialització dels seus vins, però sempre han volgut anar un pas més enllà. Per això, en 1971 es van convertir en el primer celler valencià que va comercialitzar vi embotellat amb la seua marca Castillo de Liria. A poc a poc, van anar creixent fins que la família Gandía va invertir en 1990 en la Finca Hoya de Cadenas, un paradís enològic situat a les Coves d'Utiel.

En aquests cellers es treballa per a obtindre el millor raïm i poder produir vins amb una qualitat excel·lent. Els materials que utilitzen, com les barriques, que procedeixen d'un xicotet bosc de Missouri, o la forma d'assecat de la fusta i el torrat de la barrica, fan que el seu vi siga especial.

I ara tu podràs conéixer de primera mà com es treballa en aquests cellers i tastaràs, al costat dels experts, els seus vins per a aprendre més sobre les seues aromes, textures i sabors.

Vols descobrir un lloc ple de sensacions? Només hauràs d'anar fins a la finca Hoya de Cadenas, a 90 quilòmetres de València, per a poder descobrir la varietat local i internacional del raïm més noble.

Aquest paradís per als amants de l'enologia compta amb un microclima particular on les oscil·lacions tèrmiques entre el dia i la nit fan que el raïm tinga les seues pròpies característiques.

Des dels Cellers Vicente Gandía li donen una gran importància a les experiències. Per això, volen que tot aquell que decidisca visitar-los isca d'allí amb bones sensacions. Podràs observar les vinyes i aprendre la seua història en el seu museu. Però el moment més important en el qual viatjaràs a través dels sentits serà quan tastes tres dels seus millors vins.

Vols sentir la Comunitat Valenciana? Endinsa't en l’enoturisme i descobreix aquest meravellós celler centenari.

Bodegas Vicente Gandía

Chiva és una singular localitat a tan sols vint minuts de la ciutat de València, dins de la comarca de la Hoya de Buñol. Ofereix una àmplia varietat de plans per a gaudir de la naturalesa, les festes, la cultura i la gastronomia. Sobretot, compta amb un gran valor paisatgístic gràcies al seu Paratge Natural Municipal Sierra de Chiva.

Imatges 
cellers vicente gandia finca hoya de cadenas visita cellers vicente gandia cellers vicente gandia utiel finca hoya de cadenas