Descobreix un magnífic club de golf al costat de la platja del Grau de Castelló de la Plana i gaudeix del teu esport favorit en un entorn increïble. Pren-ne nota!

 

El Club de Golf Costa Azahar al Grau de Castelló de la Plana és un lloc amb molt d'encant, poblat de pins i molt prop de la Platja del Grau, un emplaçament perfecte per a passar un gran dia jugant al teu esport favorit!

Es tracta d'un club de golf de 9 clots en el qual podràs gaudir d'un bon nombre de serveis, i un dels més antics del nostre territori. El tennis, i també el pàdel, són alguns dels esports que podràs practicar a més del golf.

Al Club de Golf Costa Azahar podràs aprendre i millorar la teua tècnica en aquests tres esports, ja que compten amb escola per a practicar de dilluns a divendres o els caps de setmana. Fins i tot podràs apuntar-te a tornejos i competicions!

Per descomptat, podràs completar el teu entrenament al seu gimnàs, i convertir la teua escapada en un viatge complet allotjant-te al seu hotel, un dels veterans d'aquesta zona de costa. Es tracta d'un establiment amb tota classe de comoditats, com bufet, saló cafeteria, jardí, piscina, hamaques, i un saló on celebrar els teus esdeveniments importants. Sense oblidar una xicoteta botiga on adquirir allò que se t'ha oblidat portar o un souvenir!

L'hotel del Club de Golf Costa Azahar a Castelló de la Plana és, a més, un hotel accessible, preparat perquè tot tipus de visitants, fins i tot aquells amb mobilitat reduïda, puguen gaudir-lo.

Un altre gran servei és el del saló social per als socis del Club de Golf Costa Azahar, amb zona de jocs, grans vistes i tot el necessari per a passar-ho bé. Sens dubte, la seua carta de serveis el converteixen en un lloc genial per a gaudir del golf a la província de Castelló! Converteix-lo en la teua pròxima destinació per a jugar al golf prop del Mediterrani. I no oblides portar les raquetes, les pales de pàdel i el trage de bany.

Club de Golf Costa de Azahar

Castelló de la Plana és una ciutat amb un gran ambient i patrimoni, i amb un barri mariner que t'encantarà descobrir. Vine a sorprendre't amb la riquesa dels seus mercats i la seua increïble gastronomia. Escapa't a viure el Mediterrani en una ciutat genial!

Imatges 
club de golf costa de azahar castelló,
club de golf costa de azahar el grao de castelló,
club costa de azahar golf,
castellon club de golf costa de azahar,