Galeria Multimèdia

Es tracta d’un camp senzill però, alhora, amb molt d’encant. El fet de trobar-se a menys de 50 metres del mar i amb pineda abundosa fa que siga un camp per a jugadors que prefereixen la tècnica a la gran distància.

Un traçat vorejat de pins molt consolidats que contribueixen a proporcionar-ne una imatge excepcional. La seua situació és idíl•lica i a sis quilòmetres del centre de Castelló de la Plana i a dotze de Benicàssim. El jugador gaudeix d’un camp natural on la mà humana ha intervingut molt poc.

Al seu recorregut, no sols es contempla la bellesa de la Mediterrània sinó que se’n percep l’aroma. Els carrers estan molt protegits. Els arbres han crescut en el ple del seu esplendor i serveixen per delimitar-los i, de vegades, més del que es desitja per a penalitzar el mal colp.

Cal anar-hi sempre en línia recta, cosa que, evidentment, qualsevol jugador desitja i no sempre aconsegueix. En arribar als greens, comprovem que no són molt grans i per això la importància del colp al green. Cal ser-hi precís i així evitarem que la bola s’allunye massa de la bandera.

# SERVEIS
Bar- Café Vestuarios Tienda de Golf Aparcamiento Tenis Restaurante
#CARACTERÍSTIQUES
Dissenyador del Camp
Ángel Pérez de Leza
Clots
9