La mar Mediterrània es gaudeix encara més quan confies en experts en activitats aquàtiques. Pren bona nota d'aquests plans a Xàbia!

 

Mardays, a Xàbia, és el lloc perfecte per a aprendre a bussejar o per a perfeccionar els teus coneixements sobre aquest esport en la mar. Fins i tot, si mai ho has provat, aquesta és la teua oportunitat de fer amb ells el teu baptisme de busseig! I per als qui prefereixen mantindre's en la superfície, compten amb activitats de snorkel. Descobreix-les! 

En Mardays pots contractar un curs de busseig que s'imparteix des del respecte al medi i la seguretat com a premisses bàsiques. Els seus cursos per a obtindre el PADI són variats: Open Water, Advanced, Rescue i EFR Divemaster. És possible també especialitzar-te si encara no domines el busseig amb trage sec, o entrenar-te per a dominar la teua flotabilitat, practicar la fotografia subaquàtica o utilitzar aire enriquit o nitrox

Altres opcions són les de refrescar coneixements si fa temps que no utilitzes el teu certificat PADI o fins i tot la formació necessària per a convertir-te en instructor. 

Si mai has practicat el busseig, ho pots solucionar concertant amb Mardays un baptisme de busseig a la preciosa costa de Xàbia, et sorprendrà la seua bellesa! Es tracta d'una experiència segura, positiva i plena de sensacions inoblidables. Abans de fer la immersió, un dels instructors de busseig de Mardays t'explicarà tot el necessari, no oblides el teu trage de bany, sandàlies i tovallola! 

Si prefereixes el snorkel, Mardays s'encarregarà de portar-te amb vaixell a cales precioses a les quals no es pot accedir d'una altra manera, amb aigües transparents i fons plens d'interés. Una gran activitat que gaudir amb amics, en parella o en família! 

I finalment, faràs a algú molt feliç regalant una experiència marina amb Mardays, podran canviar el seu regal i viure tota una aventura en la mar! Gaudeix de fons com els de la Cova de la Verge o, els voltants de l'illa del Portitxol. Anota aquesta fantàstica proposta en la teua pròxima visita a la costa d'Alacant!

Mardays Resort

  • Marina Nou Fontana - Playa del Arenal Frente al Parador Nacional 03730 Jávea/Xàbia
  • 665 496 333
  • 602 211 734
  • info@mardaysresort.com

Xàbia és una destinació icònica a la costa d'Alacant, amb cales de gran bellesa, uns fons marins en els quals gaudir bussejant i un ambient genial. Escapa't a comprovar com et relaxa la brisa del Mediterrani en aquest enclavament amb tant d'encant.

Imatges 
MarDays Javea MarDays Javea MarDays Javea