Coneix la història del busseig a Xàbia de la mà de MarDays

Si adores el mar i vols submergir-te en ell com es feia abans, Buceo Vintage és el teu esdeveniment. En aquestes jornades organitzades per MarDays, exploraràs la immersió amb equips de 1965 reconstruïts i a punt per a fer-te viure una experiència inoblidable.

La Comunitat Valenciana rep per primera vegada la trobada Buceo Vintage de la mà del centre especialitzat MarDays, de Xàbia. Durant tot un cap de setmana els participants tindran l'ocasió de submergir-se en les aigües alacantines equipats a la vella usança, amb un equip de l'any 1965 condicionat per a l'ocasió. Alternades amb les proves dels equips, que podran realitzar aquelles persones que s'inscriguen en l'esdeveniment, es realitzaran xerrades i es projectarà un documental sobre el submarí U77, afonat en aigües de Calp. Si eres un apassionat del busseig, no pots perdre't Buceo Vintage!

Situat just al costat de la platja L'Arenal, en Marina Nou Fontana, el centre MarDays ofereix tot tipus de classes de busseig, per a endinsar-se en aquest fantàstic món o per a continuar progressant en ell. Així mateix, també proposen altres modalitats, com el que es practica amb vestit sec o el busseig profund. Sense dubte, disposa de totes les opcions necessàries perquè trobes la que millor se t'adapta!

Les classes de busseig s'acompanyen amb eixides a més d'una quinzena de punts de vistes i paratges marins esplèndids. L’illot de Santa Clàudia, la Paret Negra o el Cap de Sant Antoni, on et proposen una immersió a la del Carib sempre que la meteorologia siga favorable, són sols alguns exemples. El baptisme de busseig i el tub respirador amplien la llista d'opcions de MarDays. Si t'agrada el busseig, MarDays és el teu lloc.

Mardays Resort

  • Marina Nou Fontana - Playa del Arenal Frente al Parador Nacional 03730 Jávea/Xàbia
  • 665496333
  • info@mardaysresort.com

Xàbia reuneix tots els requisits com a destinació per a gaudir d'uns dies de desconnexió. En les seues cales i platges pots triar entre relaxar-te al sol, gaudir d'una nedada en aigües cristal·lines o recórrer la costa d'un costat a un altre realitzant exercici. Si això es combina amb la coneguda gastronomia alacantina i el patrimoni que conforma la vila de Xàbia, s'extrau el lloc idoni per a viure uns dies de relax.

Imatges 
MarDays Javea MarDays Javea MarDays Javea MarDays Javea MarDays Javea