La Cooperativa de Viver: agroturisme per a connectar amb la naturalesa

Existeixen moltes maneres de conéixer la Comunitat Valenciana i hui ho fem a través de l’oleoturisme i de l’enoturisme. Descobreix l'aroma i el sabor de l'interior de Castelló de la mà de grans experts.

 

La Comunitat Valenciana és una destinació plena de sabor, d'aromes, de textures… Només has de viatjar de nord a sud per aquest territori per a descobrir la seua essència. Una de les parades obligatòries en aquest recorregut és Viver, a l'interior de Castelló. En aquest municipi de la comarca de l'Alto Palancia, la naturalesa és la que predomina i, gràcies a les seues condicions climatològiques, el converteix en una destinació idònia per a la pràctica de l’enoturisme i l’oleoturisme

La Cooperativa de Viver s'encarrega que pugues connectar amb la naturalesa d'una forma inoblidable. Gràcies a ells i a les diferents activitats que proposen, podràs descobrir la cultura de l'oli d'oliva verge extra o passejar entre les seues vinyes i assaborir un bon vi. 

Si eres un amant de la gastronomia i vols saber d'on prové l'or líquid, no pots perdre't les seues rutes en les quals l'oli d'oliva verge extra és l'autèntic protagonista. En temporada d'olives, gaudiràs d'una experiència rural participant en la seua campanya d'elaboració i sent un dels primers a provar aquest oli a més d'una selecció de deliciosos productes locals. 

A més, podràs fer un agradable passeig per la zona i conéixer tots els secrets que s'amaguen darrere de l'oli Lágrima, un dels tres AOVES que produeixen amb la seua varietat autòctona d'oliva de la Serrana del Palància. 

En canvi, si prefereixes gaudir de l’enoturisme, la Cooperativa de Viver s'encarregarà d'oferir-te deliciosos tastos de vi. Una de les activitats que proposen és descobrir “la pell de la vinya”. Ací podràs passejar entre vinyes i descobrir tots els secrets del celler mentre degustes el seu exquisit vi acompanyat dels millors companatges i formatges de l'Alto Palancia. En temporada de verema, no pots perdre't aquesta activitat! Veuràs com s'elaboren els seus vins, trepitjaràs raïm i faràs un most que podràs portar-te a casa. Tot això acompanyat d'un gran esmorzar.

Si visites Viver i vols conéixer la seua essència i el millor de la seua gastronomia, no pots perdre't aquests dos grans esdeveniments: Winefest Luna de Agosto i Fiesta del Aceite Nuevo. Dos esdeveniments en els quals es posen en valor aquests preats productes. La Comunitat Valenciana es pot assaborir, olorar, sentir… T'ho perdràs?

La Cooperativa de Viver

Viver és un encantador municipi de la comarca de l'Alto Palancia, a l'interior de Castelló. Si vols conéixer de prop aquesta destinació, només hauràs de recórrer els seus diferents paratges naturals, com la muntanya Ragudo, el Turó Torre Ragudo o el bosc de Monleón. A més, Viver s'ha convertit en escenari de múltiples brolladors dels quals ix una aigua neta i fresca. Sens dubte, és un lloc per a visitar amb la família, amics o amb la teua parella i gaudir de la naturalesa.

Imatges 
cooperativa oli viver cooperativa viver oli oleoturisme castello agroturisme castello