T'abelleix una aventura nàutica descobrint unes xicotetes illes enfront de la nostra costa? Gràcies als professionals de DXT Columbretes, això serà molt més fàcil del que penses.

 

DXT Columbretes et mostra un dels secrets millor guardats de la costa de Castelló, la fantàstica Reserva Natural de les Illes Columbretes. Amb aquests especialistes en la mar i en aquest xicotet arxipèlag, gaudiràs d'una activitat realment interessant que no podràs oblidar!

Al seu fantàstic catamarà, l'Albatros, els professionals de DXT Columbretes et donaran la resposta a eixa pregunta que sempre t'has fet: com podries anar a les Illes Columbrets des de Castelló de la Plana? Et recolliran al port ben d'hora i en un parell d'hores estaràs en la teua destinació de somni.

Aquest catamarà té una capacitat de 12 passatgers, així que pots muntar una activitat en grup i viure l'aventura de recórrer les illes amb família o amics, i compta amb tres cabines dobles i fins i tot amb bany. A la seua coberta trobaràs còmodes matalassets i material per a fer snorkel, i tots vos beneficiareu de la seua cuina.

Una vegada a les illes, faràs una visita acompanyat d'un guia del Parc Natural i tindràs temps per a banyar-te i gaudir de la fauna marina amb el tub respirador i les ulleres de bussejar, i fer moltes fotos inoblidables, ja que estaràs fondejat gràcies a DXT Columbretes en un lloc molt bonic, l'entorn de l'illa la Foradà. Fins i tot podràs descansar en coberta o posar-te actiu remant amb una taula de paddle surf amb unes vistes increïbles!

Aquests professionals també poden incloure un deliciós dinar en la teua escapada, amb un paisatge de fons increïble format per les illes Grossa, Ferrera, Foradada i el Carallot. I amb el far ressaltant en l'horitzó! DXT Columbretes és l'opció perfecta per a enamorar-te i descobrir els secrets d'aquestes illes d'origen volcànic i aprendre molt sobre la seua fauna i flora.

DXT Columbretes

Castelló de la Plana és una ciutat on la mar, la tradició, la gastronomia i els plans t'esperen banyats per la brisa del Mediterrani. Prepara una escapada en la qual degustar grans plats, aprendre de la nostra història i recórrer carrers plens de bellesa!

Imatges 
columbretes dxt nautico columbretes castello viatge a columbretes desde castello busseig columbretes castello