La mar Mediterrània es convertirà en l'escenari d'un bon nombre d'aventures de la mà d'aquests professionals de la nàutica i el turisme. Descobreix totes les seues propostes!

 

Easy Sailing està formada per especialistes en activitats nàutiques amb passió per la mar Mediterrània, molta experiència i seu a El Campello. Es convertiran en grans aliats de les teues escapades a aquest racó d'Alacant! A més de visitar l'increïble jaciment de la Illeta dels Banyets podràs gaudir de la mar acompanyat d'experts. Pren nota de tot el que poden ajudar-te a viure!
 

Els cursos per a obtindre llicències nàutiques amb Easy Sailing són un autèntic plaer, i tenen oferta de cursos de perfeccionament! Són Escola Oficial Homologada i t'ajudaran a obtindre la teua Llicència de Navegació, amb opció d'aconseguir-la de manera particular i immersiva. També preparen el títol de Patró de Navegació Bàsica i de Patró d'Embarcacions d'Esbargiment i fins i tot preparen baptismes nàutics per a grups.

Pots llogar embarcacions amb i sense llicència de navegació requerida, o apuntar-te a una eixida guiada amb patró a l’Illa de Tabarca per a gaudir d'unes hores de snorkel, paddle surf i rems en un entorn increïble. O a l'Illa de Benidorm. Tot són grans plans per a dies inoblidables amb Easy Sailing!

La seua llista de plans inclou veure el capvespre mentre sopes amb la teua parella, amics o família, o desdejunar en la mar! Easy Sailing també et porta de ruta de cala en cala pel litoral del Campello, per a practicar snorkel i paddle surf, o a la recerca de fons marins si eres un submarinista amb experiència i equip propi.

Creuers a vela, ioga i mindfulness sobre la mar… Les opcions són molt atractives! A més, són capaços d'organitzar esdeveniments familiars o corporatius amb la mar com a escenari. Ah, i per a acabar pots concertar una sessió de fotos en una bonica embarcació. Imagina quin preciós record! Apunta't o regala alguna de les propostes d’Easy Sailing i enamora't del Mediterrani. Navega i submergeix-te en plans genials!

Easy Sailing

El Campello és un racó ple d'història a la vora del Mediterrani. Vine a gaudir de les seues platges i de l'increïble jaciment arqueològic de la Illeta dels Banyets en una escapada genial! Et sorprendrà trobar tan prop de la mar tresors històrics amb tant de valor, no t'ho perdes!

Imatges 
easy sailing el campello,
easy sailing actividades el campello,
navegacion el campello,