Et portem a conéixer un increïble camp de golf amb tot el necessari per a una escapada inoblidable. Pren-ne nota!

 

El Plantío Golf Resort a Alacant és un lloc genial per a gaudir de la teua afició al golf i a l'aire lliure, al costat d'una ciutat plena de plans i pegada al Mediterrani! Les seues instal·lacions t'encantaran, i a més pots allotjar-te en els seus còmodes apartaments.

A El Plantío Golf Resort compten amb una botiga amb tot el necessari per a la pràctica del teu esport favorit, una casa club on prendre alguna cosa ràpida i deliciosa, a més de Driving Range i Putting Green. En aquestes dues instal·lacions podràs practicar sobre gespa natural tant el  teu drive com el teu putt. En el seu recorregut Par 72 Championship trobaràs 18 clots envoltats de vegetació exòtica, creant un paisatge inoblidable en el qual desconnectaràs de tot.

L’Escola de El Plantío Golf Resort té una gran reputació, a més d'increïbles instal·lacions, amb professors titulats i cursos per a tots els nivells, fins i tot per als més xicotets. Pots apuntar-te als seus cursos intensius o als específics per a putt o joc curt, ja que disposen d'un increïble camp específic per a aquesta modalitat. També preparen classes particulars o per a empreses.

Quant als apartaments de El Plantío Golf Resort, són lluminosos i estan perfectament equipats. Als voltants trobaràs un restaurant on l'amor a la cuina i les arrels mediterrànies s'uneixen en receptes delicioses i on pots celebrar els teus esdeveniments familiars o amb amics més especials. Imagina els millors plats i el millor paisatge verd per a un casament noces o un aniversari!

Els esdeveniments d’empresa també se celebren en gran gràcies a l'ajuda de professionals especialitzats a crear jornades úniques. Deixa't aconsellar pels experts de El Plantío Golf Resort

I pren nota de la resta d'instal·lacions i serveis: salons, pàrquing, solàrium, canvi de moneda, consigna, lloguer de vehicles, piscines obertes, camp de futbol, gimnàs… Converteix El Plantío Golf Resort en la teua pròxima destinació!

El Plantío Golf Resort

Alacant és una ciutat banyada per una llum única, amb un barri antic que t'encantarà recórrer i un barri, el de la Santa Creu, amb sabor mediterrani. No et perdes la pujada al Castell de Santa Bàrbara a la Muntanya Benacantil ni deixes de provar la seua deliciosa gastronomia!

Imatges 
el plantio golf,
club de golf el plantio,
golf el plantio,
plantio golf,