En Ruta Multiaventura crea una experiència de turisme actiu per a tu

T'abelleix cremar adrenalina en els preciosos paratges al voltant d'Alcoi i en altres enclavaments d'igual valor ambiental i bellesa? T'oferim l'oportunitat de conéixer als teus pròxims guies, pren-ne nota!

 

En Ruta Multiaventura en Alcoi és una iniciativa de turisme actiu a Alacant que compta amb un equip de professionals amb molta passió per la naturalesa, l'esport i les experiències fortes. Podrà preparar, dissenyant-les a mesura del teu grup, un bon nombre de propostes i activitats dirigides a tot tipus de públic.

Les possibilitats són moltes, ja que pots concertar amb ells jornades de senderisme i rutes per Alacant, ja siguen enfocades a la naturalesa o a la cultura, practicar barranquisme sec i aquàtic, recórrer vies ferrates, saltar al buit fent salt de pont, navegar en caiac o fer coastering, provar més d'una experiència sorprenent en els seus circuits multiaventura i tirolina o tirar amb arc, sense oblidar les seues activitats d'orientació i visites guiades.

I el millor és que En Ruta multiaventura en tot moment estarà pendent de les necessitats i característiques dels participants. A més, aquesta empresa de turisme actiu a Alcoi compta amb un rocòdrom en el qual aprendre a escalar parets i gaudir de la sensació de penjar segur mentre t'esforces a ascendir.

En Ruta Multiaventura presumeix de respectar la naturalesa en les seues activitats i funcionament, i tracta de transmetre eixe amor per la biodiversitat i el paisatge als qui gaudeixen de les seues activitats.

Els grups d'escolars també podran gaudir de les rutes amb multiaventures a Alcoi i en altres paratges d'Alacant i València. Tan sols caldrà contactar amb aquests professionals de la diversió activa, que posen la seguretat i el benestar dels participants sempre en primer lloc. T'atreveixes a preparar amb ells una escapada plena d'adrenalina enmig de la naturalesa?

En Ruta Aventura

Alcoi és una ciutat amb tant que veure que resulta complicat resumir la seua increïble oferta. La veritat és que els amants de la història, de les ciutats modernistes, de la gastronomia, de les festes o de la naturalesa trobaran sempre una experiència per a viure o una activitat per a fer. T'assegurem que no la visitaràs una única vegada!

Imatges 
rutes amb multiaventures en alcoi