Enduroland Mtb té molts anys d'experiència dedicada a preparar grans sendes ciclistes per als amants de la muntanya. Descobreix tot el que poden fer per les teues experiències!

 

Enduroland és un projecte relacionat amb el turisme de muntanya a la comarca de l’Alt Millars, a través del qual es recuperen i s'adapten sendes al ciclisme de muntanya, intentant que antics camins entre nuclis rurals, camps i masies tinguen una nova vida.

Els professionals d’Enduroland es preocupen del desenvolupament del seu entorn rural i de l'impacte del rodar de les BTT a les senderes, per la qual cosa el seu treball no només et beneficia a tu, sinó també als recursos mediambientals de la teua ruta. Perfecte per als amants del turisme actiu, en la naturalesa i sostenible!

Preocupats, a més, perquè l'experiència siga totalment positiva, les rutes d’Enduroland eviten inconvenients com derrapatges, i fomenten el comportament solidari del ciclista tant amb els seus iguals com amb la pròpia senda, fomentant un cicloturisme responsable. Gràcies a la labor d'aquests professionals podràs usar senderes que ja recorrien altres generacions molts anys arrere i que formen part del nostre patrimoni històric.

Aquestes rutes de ciclisme de muntanya estan situades a la rodalia tant de l'embassament d'Arenoso com del Riu Millars, de manera que el paisatge serà un ingredient molt preuat en la teua ruta. A partir d'aquests eixos recorreràs paratges com el de la Masia Peña Blanca, la Senda los Ibáñez, el Barranc del Llop, Morrón de Olba, els miradors de Cantón-Viso, les sendes de Grana-Juana, la Penya Casulla o els Calpes.

Totes elles estan repartides per zones, depenent moltes d'elles de Puebla de Arenoso, un municipi al qual l'embassament confereix un atractiu especial i del qual et proporcionaran dades molt interessants relacionades amb allotjaments i llocs d'interés, així com restaurants on recuperar les forces. Sens dubte, els professionals d’Enduroland saben fer la vida més fàcil als cicloturistes i demostren en les seues escapades una preocupació per l'entorn i la història realment important. No et perdes les seues sendes!

Enduroland

Puebla de Arenoso té una increïble silueta al costat del riu Millars que no et cansaràs de fotografiar. Els seus paisatges múltiples de bosc, pantà, riu, barranc i molt més la converteixen en una localitat perfecta per a escapades que, a peu o amb bicicleta, gaudeixen de la naturalesa. Vine a conéixer-la!

Imatges 
rutes enduroland,
quines son les millors rutes enduroland,
projecte enduroland mtb,
ciclisme de muntanya,
enduroland