L'Escaleta: descobreix per què la gastronomia és pur plaer

L’Escaleta reflecteix l'exquisidesa, la tradició i la qualitat de la gastronomia alacantina. Un homenatge als sabors de la mar, de la terra i de la història. Esteu convidats a gaudir d'aquest temple del sabor.

 

Arriba la tardor i, amb ella, el moment idoni per a gaudir de la bellesa, els sabors i les tradicions de la Comunitat Valenciana. Llocs i moments capaços de detindre el temps i regalar-nos records inoblidables. Hui volem que tu sigues el protagonista d'aquest moment, així que… acompanya'ns i assaboreix-lo! 

El lloc perfecte per a això serà L’Escaleta, un encantador restaurant situat en la localitat de Cocentaina, a l’interior d’Alacant. Actualment, compta amb dues estrelles Michelin i tres Sols Repsol, que recolzen i reflecteixen la qualitat, l'exquisidesa i el prestigi d'aquest restaurant familiar.

Després de més de quaranta anys d'història, Kiko Moya i Alberto Redrado lideren ja la segona generació d'un projecte tant personal com apassionant. Els dos formen un equip immillorable, que combina la tradició, l'entorn i la innovació per a donar lloc a plats molt especials.

El resultat? Una gastronomia que cuida cada detall, una carta inspirada en el Mediterrani, en la muntanya i en l'horta alacantina. Arrossos, peix d'ham, carn del país, rebosteria artesana i una infinitat de sabors que delectaran el teu paladar i conquistaran tots els teus sentits.

L’Escaleta va nàixer en 1990, de la mà de dos matrimonis que compartien una mateixa il·lusió: crear un restaurant familiar de referència a la província d'Alacant. Prompte es van fer un lloc en el panorama gastronòmic de la comarca i, posteriorment, de la província. Deu anys més tard, els seus fills es van incorporar a l'equip del restaurant i, des de llavors, no han deixat de fer el que millor saben fer, gaudir i fer-nos gaudir de la gastronomia d’Alacant

Vos recomanem que recorregueu Cocentaina, una de les zones medievals més rellevants a la província d'Alacant. Un passeig pels seus històrics carrers, una ruta pels seus paisatges o una experiència gastronòmica a L’Escaleta seran motius suficients perquè vos enamoreu i torneu a aquest meravellós lloc. Vos esperem! 

L’Escaleta

  • Subida la Estacion del Norte, 205
  • 965 59 21 00

Cocentaina és un encantador municipi de la província d'Alacant, a la comarca del Comtat. Cadascun dels seus racons desprén història i alberga un ric patrimoni arquitectònic i cultural. Endinsa't en la seua essència medieval i assaboreix la seua preada gastronomia. Serà un plaer per als cinc sentits!

Imatges 
l'escaleta cocentaina