Escape Morella: gaudeix d’un escape room per la ciutat

Descobreix Morella com mai. Endinsa't en aquesta aventura i explora cadascun dels seus racons a través de Escape Morella. Hi estàs preparat?

L'interior de la Comunitat Valenciana alberga tants paisatges extraordinaris com possibilitats. Llocs en els quals el temps es posa en “pausa” i et permet detindre't amb ell. Pobles on les tradicions i els costums continuen marcant el ritme de la seua cultura i de la seua gent. I, sobretot, paisatges que et permeten endinsar-te de ple en la seua naturalesa. 

Morella és coneguda dins i fora de les nostres fronteres per ser un dels pobles més bonics d'Espanya. El seu encant i la seua història van molt més allà i ens ofereixen experiències amb les quals endinsar-nos en la seua cultura i enamorar-nos, encara més, del seu caràcter. Aquesta vegada, et proposem que la descobrisques a través d'una gran aventura, Escape Morella. Es tracta d'una escape room el principal objectiu de la qual és que conegues cadascun dels racons de Morella mentre t'ho passes genial.

Si tries, per exemple, “El retorn de Morelladon”, hauràs d'evitar que les restes de l'extint Morelladon caiguen en mans de la indústria armamentística. Per a això, serà necessari que, amb audàcia i treball en equip, els trobeu en un dels emblemàtics racons del municipi.

“L'herència perduda de la família Giner”, per la seua part, et convida a convertir-te en un caçatresors per a trobar les riqueses que el difunt Joan Giner va amagar en algun lloc del complex tèxtil que va construir al costat de Morella. Si aconsegueixes trobar la fortuna de la família Giner en el municipi, hauràs aconseguit passar el joc. T'atreveixes?

Escape Morella és una iniciativa que naix de la passió per Morella de diversos joves emprenedors, veïns del municipi. Gràcies a la seua inquietud, cada vegada són més els curiosos que s'endinsen en aquesta aventura i viuen una gran experiència morellana. No t'ho penses i… viu-ho!

Escape Morella

Morella és un dels pobles més bonics d'Espanya. El seu encant és capaç d'impregnar cada racó del municipi i els seus paisatges ens regalen increïbles connexions amb la naturalesa. És un lloc al qual sempre voldràs tornar, ja que en cadascun dels teus viatges descobriràs nous racons i viuràs experiències úniques.

Imatges 
escape room morella plans en morella que fer en morella cosas que hacer en morella