Espai Les Panses et convida a viure un dels dies més importants de la teua vida en un lloc de somni. Excel·lent gastronomia, entorn únic i detalls que marcaran la diferència. Vols descobrir-ho?

 

 

Que important és sentir tranquil·litat quan celebrem un esdeveniment important. Gaudir al màxim del moment, deixar-te portar per la felicitat del dia, valorar cada instant i ser testimoni de l'alegria de les persones que més vols. Si s'acosta un d'eixos dies i vols que siga més que especial, aquesta proposta és per a tu. Queda't i gaudeix.

L’Espai Les Panses ens ofereix una perfecta combinació entre un entorn únic i una gastronomia mediterrània i avantguardista. Es tracta d'un lloc molt inspirador que, a més, s'encarrega de cuidar fins al mínim detall perquè visques el teu dia com et mereixes.

Situat en Albalat dels Tarongers, en el cor de la Serra Calderona, Espai Les Panses es troba envoltat de garroferes, pins i oliveres i ens demostra la bellesa i l'encant d'un entorn campestre. Per això, ens convida a gaudir d'evocadors espais a l'aire lliure a través de mobiliari de fusta i de multitud de flors silvestres, que ens traslladen a una celebració més rústica i informal. 

Si parlem de la gastronomia de l’Espai Les Panses, parlem de matisos, de sabors i d'aromes que ens traslladen al Mediterrani i a les seues tradicions. El seu restaurant compta amb més de 50 anys d'història i amb una oferta culinària que es basa en els productes de temporada i en les receptes més tradicionals. Això sí, sempre amb un toc d'avantguarda que els diferencia de la resta. Arrossos, carns i peixos, postres d'elaboració casolana, menús especials per al migdia, jornades gastronòmiques en temporades especials, etc. 

Cadascun dels seus espais compta amb unes privilegiades vistes a la Serra Calderona i amb totes les comoditats i els serveis que pugues imaginar. Per això, Espai Les Panses s'ha convertit en un dels llocs més triats de la província de València per a viure grans dies i inoblidables celebracions. És el teu moment, gaudeix-lo! 

Espai Les Panses

Albalat dels Tarongers és un encantador municipi de la província de València. Aquest xicotet poble reuneix tant tradicions com paisatges únics. La seua història ens permet endinsar-nos en un patrimoni de gran valor cultural i social. Descobreix aquesta meravella del Mediterrani i impregna't de la màgia de la Serra Calderona. Serà una cosa extraordinària!

Imatges 
espai les panses albalat dels tarongers
espai les panses
espai les panses gastronomia
menjar en valencia provincia
menjar en valencia provincia