Endinsa't en la màgia de la Finca La Llum. Viuràs una escapada amb encant i relax.

 

Una de les millors sensacions és la de perdre't en un lloc en el qual ningú et coneix. Gaudir de dies de desconnexió i de relax, deixant de costat les preocupacions i centrant-se en un mateix. La Comunitat Valenciana alberga tants territoris en els quals viure eixa sensació com experiències per compartir. Si no saps què triar, et proposem que t'endinses en el cor de la Costa Blanca i descobrisques la Finca La Llum. Et contem més!

La Finca La Llum és un lloc que et sorprendrà des del primer moment. Cadascun dels seus racons desprén encant i elegància. Està construïda a partir de la unió harmònica entre materials recuperats i moderns com, per exemple, pedra d'enderrocament, fusta, formigó per al sòl, ferro per a la protecció, etc.

En la seua primera planta trobaràs una estança lluminosa i diàfana, en la qual destaca el seu saló amb fumeral, una àmplia cuina amb dues illes, bany amb banyera de disseny, un gran menjador i dues habitacions. Per la seua part, les plantes superiors alberguen la resta de les habitacions, totalment equipades i plenes d'encant. 

Si el seu interior ja t'ha captivat, el seu exterior, entre pins i oliveres, farà que et vulgues quedar per sempre. Un extens jardí de més de quatre mil metres quadrats en els quals gaudir d'una piscina, pèrgola, barbacoa i, fins i tot, un hort cultivat.

Situada a Biar, la Finca La Llum t'ofereix la possibilitat de gaudir al màxim del seu encantador entorn natural. De manera que podràs viure noves aventures amb diferents activitats, com rutes de senderisme, lloguer de cavalls, trekking, parapent, cicloturisme, escalada, golf, etc. Sens dubte, un lloc per a deixar-te portar i complir la teua escapada somiada. 

Finca La Llum

El municipi alacantí de Biar s'adapta al paratge natural de la Serra de Mariola. A aquesta riquesa cal sumar el seu gran patrimoni monumental, un dels més importants de la Comunitat Valenciana. La plaça de l'Assumpció i la seua portada, el castell de Biar o el campanar de la capella de la Comunió són només alguns dels llocs que li atorguen aquest títol. Comprova-ho tu mateix.

 

Imatges 
finca la llum biar biar casa rural finca la llum finca la llum biar alicante casa rural finca la llum alicante biar experiencias rutas de senderismo
senderismo