Solca el Mediterrani a bord de còmodes embarcacions i deixa't sorprendre per tota la bellesa que descobriràs. Apunta't a aquest pla!

 

Golondrinas Clavel, des de la seua base a Castelló de la Plana, et proposa un fantàstic viatge amb vaixell, les Illes Columbretes i altres fantàsticques destinacions a la vora de la mar quedaran a l'abast de la teua mà! 

Des de Castelló de la Plana i Orpesa podràs arribar a les Illes Columbretes, en un tour amb el qual sorprendre't davant la biodiversitat d'aquesta reserva natural. Podràs caminar per elles en una visita guiada i gaudir, amb les teues ulleres i tub o el teu equip de busseig, de tota la vida aquàtica que les envolta. 

En aquests illots d'origen volcànic podràs distingir cràters, ximeneres… t'encantarà tot el que hi veuràs! Es tracta d'un tour de dia complet i hauràs de portar el teu propi menjar, sense oblidar el protector solar!

Altre dels tours que proposen des de Golondrinas Clavel és el que te porta al Far d’Orpesa, la Torre del Rei, platja de la Petxina i Morro de Gos. Es tracta d'una ruta breu perquè admires la panoràmica. Un gran pla per al capvespre! Des d'aquest mateix port d'eixida podràs apuntar-te amb Golondrinas Clavel a gaudir dels penya-segats, la punta de la Colomera i la Torre de la Corda, amb parada per a un bany en alta mar!

Finalment, pots conéixer Peníscola des d’una altra perspectiva, surant a la mar. Golondrinas Clavel et proposa arribar allí des d'Orpesa o partir de la mateixa Peníscola. 

Si tries aquesta segona opció, es tractarà d'un tour panoràmic més breu, però les vistes del castell et sorprendran! Si tries l'opció des d'Orpesa, la teua aventura ocuparà quasi tot el dia i inclourà un bany enfront del Parc Natural de la Serra d’Irta, a més d’una deliciosa paella. No deixes passar l'oportunitat d'apuntar-te a un d'aquests tours!

Golondrinas Clavel

Castelló de la Plana és una ciutat plena d'història i sabor. Provar una de les seues receptes tradicionals és quasi obligat en la teua visita! A més, al seu barri del Grau t'espera una oferta d'oci i cultura molt interessant. No te la perdes!

Imatges 
golondrinas clavel oropesa,
actividades golondrinas clavel,
golondrinas clavel castello
turisme actiu golondrinas clavel,