Viatja en el temps des de l'Hotel Kazar d'Ontinyent. Relax, comoditat i tot luxe de detalls perquè la teua estada siga inoblidable.

Viatjar a Ontinyent és descobrir un entorn natural excepcional i un nucli urbà que pareix d'un altre temps. Recórrer els seus carrers, conéixer la seua història i contemplar tot el patrimoni històric i artístic de la ciutat faran que el teu viatge siga inoblidable.

Si vols viatjar en el temps sense eixir d’Ontinyent, pots fer-lo a l’hotel Kazar. Aquest allotjament es troba en un impressionant palau d'estil mudèjar del segle XIX amb reminiscències del Modernisme valencià de 1925. Antigament es coneixia com el Xalet Mompó i va ser en 1977 quan es va reformar per a convertir-se en hotel. 

Consta d'una planta baixa, dues altures i un àtic inspirat en els edificis de tipus palatí del nord d'Àfrica i Orient Mitjà. Aquest hotel està complementat per dos minarets que amaguen un jardí amb fonts i palmeres, un lloc ideal per a prendre el te i sentir-te en una altra època i lloc. 

L’hotel Kazar ofereix diferents serveis perquè l'hoste puga gaudir de tots els encants d'aquest lloc. Compta amb una terrassa amb piscina a l'aire lliure en el terrat perquè els dies en què les temperatures són més elevades pugues donar-te un bany i contemplar la ciutat des de la part alta de l'hotel. Quant a les seues habitacions, estan totalment equipades perquè els clients se senten com a casa durant la seua estada.

I si eres un amant de la gastronomia, l'Hotel Kazar té un restaurant on es cuinen plats mediterranis molt innovadors en els quals el sabor i la qualitat dels productes són indispensables.

Descansa i gaudeix de la teua estada a l'Hotel Kazar, un luxe per als teus sentits. 

Hotel Kazar

Ontinyent és un municipi del sud de València i capital de la comarca de la Vall d’Albaida. Es tracta d'un lloc ple d'història que pots descobrir amb tan sols visitar el seu nucli urbà. A més, l'entorn natural que l’envolta és perfecte per a gaudir de la naturalesa i d'activitats com el senderisme. La seua gent és molt acollidora i et faran sentir com a casa. A més, no pots perdre l'oportunitat d'assaborir la seua deliciosa gastronomia. 

Imatges 
hotel kazar ontinyent hotel kazar ontinyent casaments kazar ontinyent hotels en ontinyent Ontinyent