Envoltat d'un preciós parc i a l'edifici de l'antiga estació, l'Hotel l’Estació de Bocairent és un lloc perfecte per a conéixer aquest municipi ple d'activitats a fer.

 

L’Hotel l’Estació, a Bocairent, és un establiment ple d'encant amb boniques habitacions, situat dins d'un parc, envoltat d'arbres, a l'edifici d'una antiga estació de tren. El romanticisme i el confort són la tònica a totes les seues estances, inclòs el saló amb fumeral, la seua cafeteria de sostres alts, un acollidor pati interior o un magnífic jardí amb piscina. Les habitacions compten amb totes les comoditats que pots necessitar en la teua estada, a més de detalls que les fan molt especials, com la benvinguda amb fruita o els productes d'aromateràpia. 

Poder degustar un deliciós menjar a l'Hotel l’Estació és altre dels motius pels quals val la pena triar aquest allotjament. El seu restaurant “La Parada” ofereix als visitants cuina mediterrània i deliciosa carn a la pedra, amb productes de primera qualitat i molt de carinyo en els detalls. T'ofereix la possibilitat fins i tot d’organitzar esdeveniments, celebracions i altres festes al seu ampli saló per a 150 persones.

A l'Hotel l’Estació podràs sol·licitar experiències romàntiques, com sopars a la llum dels ciris, o provar un vol amb globus aerostàtic, amb les primeres llums del dia, per a tindre una vista del paisatge totalment única. A més, obtindràs un diploma de “baptisme d'aire”!

Una altra opció d'experiències a l'Hotel l’Estació és la de tast de vins, en el qual aprendre a reconéixer matisos en les aromes, sabors i fins i tot colors del vi. Finalment, podràs apuntar-te a una visita cultural medieval recorrent el Museu Arqueològic o el d'Oficis i Costums, a més de les famoses coves i caves, la seua plaça de bous excavada a la roca o el Museu de l'Evolució Paleontològica.

Descobreix aquest preciós hotel en una vila que et sorprendrà! L'interior de la Vall d'Albaida amaga aquesta i moltes altres joies que no pots perdre't.

Hotel l’Estació

Bocairent és una vila plena d'encant i monuments sorprenents. El seu centre històric t'encantarà, i quan descobrisques els misteris de les Covetes dels Moros o la Cava Gran t'enamoraràs per sempre. A més, està envoltada de paratges de gran valor natural!

Imatges 
hotel l estació bocairent,