Escapa de la rutina i viu uns dies de somni a l'hotel La Escondida. Pau, naturalesa i un tracte meravellós, què més es pot demanar?

 

Creiem que una escapada en parella és un dels millors moments que podem viure. Moments per a desconnectar, per a relaxar-se i per a oblidar-se de tot menys de gaudir. Hui no sols vos proposem que ho visqueu, sinó que ho sentiu i ho experimenteu en gran. Vos hi apunteu?

L'hotel La Escondida és un d'eixos llocs que transmeten pau i tranquil·litat. Envoltat de vegetació, situat en un entorn privilegiat i en plena naturalesa, aquest hotel vos permetrà respirar i sentir l'aire pur, ja que es troba a les portes del Parc Natural Font Roja, entre els municipis de Benifallim i Penàguila.

La Escondida és una antiga i exclusiva masia restaurada del segle XVII. Es tracta d'un lloc únic i especial, on podreu gaudir d'una estada amb un encant molt especial. Compta amb dotze acollidores habitacions, que són el marc ideal per a una estada de somni, íntima i molt agradable. 

Un altre dels encants de La Escondida és el seu reconegut restaurant, que vos oferirà una àmplia proposta gastronòmica plena de receptes tradicionals elaborades amb productes de gran qualitat, que provenen de les collites de la zona. Una experiència culinària minimalista i elegant, amb la qual viatjaràs a través dels sentits. Això sí, mentre gaudeixes d'una meravellosa panoràmica des de la terrassa. A més, es tracta d'un restaurant obert al públic, per la qual cosa sempre que vulgues hi podràs tornar.

L’hotel La Escondida forma part de la família Singular´s Hotels & Restaurants, reconeguda internacionalment per la gran qualitat dels seus serveis, pel tracte immillorable als seus clients i per la màgia que desprén cadascuna de les seues estances. 

Hotel La Escondida

Penàguila, a la comarca de la Foia d'Alcoi, és un encantador municipi de la província d'Alacant. Es troba envoltat de paisatges muntanyencs, naturalesa i tranquil·litat, per la qual cosa és un lloc idoni per a gaudir de l'interior d'Alacant i de l'essència de la Comunitat Valenciana. Descobreix-ho!

Imatges 
la escondida hotel hotel la escondida penaguila, hotel la escondida alacant, hotel la escondida singular hotels, hotel la escondida & restaurant, Penàguila hotel boutique la escondida, estaurante hotel la escondida
hotel boutique