L’Hotel Martín El Humano et Porta a Desconecta en Segorbe

Viu uns dies de desconnexió, de naturalesa i d'història a l'hotel Martín El Humano de Segorbe. Et renovarà per dins i per fora.

Que especials són eixes escapades en parella o en família, eixos plans que acaben convertint-se en tota una aventura o eixos instants especials que mai s'obliden. La Comunitat Valenciana amaga milers de racons per a viure'ls i sentir-los. Això sí, cadascun d'ells és especial i únic. En aquesta ocasió, ens desplacem fins a Segorbe, a la comarca de El Alto Palancia, per a endinsar-nos en un d'eixos llocs. Hi esteu convidats!

L’hotel Martín El Humano ens rep en un ambient tant acollidor com històric. Es tracta d'un edifici del segle XVIII que ha sigut recuperat i restaurat per a convertir-se en un dels allotjaments més confortables de la comarca.

Cadascuna de les seues habitacions compta amb bigues de fusta, sostres alts i modernes instal·lacions. El perfecte contrast entre comoditat i tradició. Podràs triar entre l'habitació “confort”, que compta amb una decoració exquisida, la “deluxe”, pensada perquè dormes sota les estreles, o la “suite jacuzzi” que, amb els seus més de 50 metres quadrats, et farà viure moments inoblidables en parella.

El restaurant és altre punt fort de l’hotel Martín El Humano. El seu guardonat xef, Javier Simón, busca innovar en cadascun dels seus plats mentre respecta i homenatja la tradició gastronòmica i els costums de la zona. Es tracta d'una cuina de mercat, basada en els productes locals de temporada i en la proximitat.

Aquest reconegut hotel de Segorbe també compta amb diferents estades pensades per a les empreses, els esdeveniments i les reunions laborals. A més, la naturalesa que l’envolta i la bellesa de l'entorn el converteixen en un lloc idoni per a gaudir d'un dels dies més importants de la teua vida. Imagina celebrar el teu casament en un gran claustre del segle XVIII. Benvinguts a una destinació de somni!

Hotel Martín El Humano

Segorbe, a la comarca de El Alto Palancia, és un d'eixos llocs que reflecteixen la tradició, la bellesa paisatgística, els costums i l'encant de la província de Castelló en cadascun dels seus racons. És un lloc tant sorprenent com acollidor, idoni per a gaudir de la naturalesa i de les experiències que aquesta ens ofereix.

Imatges 
hotel spa martin el humano hotel martin el humano segorbe hotel en segorbe martin el humano hotel martin el humano castello hotel martin el humano restaurant hotel spa martin el humano segorbe segorbe hotel spa