El Hotel Montreal en Benicasim te espera para unas vacaciones soñadas

Vols gaudir d'unes vacances plenes d'activitats, massatges i molt de relax? L'Hotel Montreal de Benicàssim ho té tot preparat perquè et dediques eixos cinc minuts de més que tant et mereixes.

 

Si busques un lloc en el qual desconnectar i gaudir d'unes vacances inoblidables, l’Hotel Montreal serà capaç de sorprendre't amb eixe parèntesi en la teua rutina que tant somies. A tan sols 150 metres de la platja dels Terrers de Benicàssim, podràs descansar i omplir els teus dies d'activitats. Vols saber-ne més?

Aquest acollidor hotel disposa de 70 habitacions molt ben equipades perquè no et falte de res. A més, totes són exteriors perquè pugues gaudir de les vistes.

Si vols passar-ho en gran i deixar a un costat l'avorriment, l’Hotel Montreal ho té tot pensat. Podràs gaudir de la piscina sense preocupar-te per res, perquè ací podràs passar hores i hores refrescant-te i relaxar-te a l'abric del sol en les seues hamaques. En canvi, si vols gaudir de la mar, podràs reservar un fantàstic dia de paddle surf a la platja de Benicàssim. Aquesta activitat la podràs complementar amb una sessió de pilates o ioga per a equilibrar cos i ment. Per a elevar el teu relax encara més, l'hotel compta amb una àmplia oferta de massatges que et faran oblidar les tensions i et recarregaran al 100%.

Després d'un dia ple d'experiències inoblidables, és moment de conquistar el teu paladar. L'hotel compta amb una àmplia varietat de plats en el seu bufet. La cuina es caracteritza per ser casolana i tradicional, posant en valor les saboroses receptes de la Comunitat Valenciana, així com plats més internacionals.

Si vols gaudir d'unes vacances inoblidables en la costa de Castelló, aquest és un lloc ideal. T'ho perdràs?

Hotel Montreal

Mar, cultura, tranquil·litat i una gran oferta gastronòmica. Benicàssim ens sorprén amb una infinitat de plans perquè gaudisques de la costa de Castelló. Un lloc en el qual podràs gaudir de llargs passejos i bussejar en algunes de les seues cales més paradisíaques. Prepara't per a viure unes vacances inoblidables!

Imatges 
on dormir en benicassim hotel montreal, hotel montreal en benicassim castello, hotels en benicassim