Hotel Novella: descans en el cor de l'Alt Maestrat

l'Hotel Novella de Benassal trobaràs un lloc diferent per a desconnectar, gaudir de la tranquil·litat i relaxar-te en un entorn privilegiat.

En el cor de l'Alt Maestrat trobem un acollidor poble on la naturalesa i els seus paisatges fan que els visitants vulguen tornar una vegada i una altra. Benassal és un lloc màgic en el qual l'aigua té propietats minero-medicinals, motiu pel qual la gent s'hi acosta a descobrir els seus beneficis mentre gaudeix d'una agradable escapada a l'interior de Castelló.

En Benassal trobem l’Hotel rural Novella, un racó on es pot contemplar un preciós paisatge que convida a desconnectar i a aprofitar la tranquil·litat de la zona. En aquest allotjament tindràs a la teua disposició tot tipus de serveis i comoditats i, a més, degustaràs la seua deliciosa gastronomia, elaborada amb els millors productes de la zona.

 L'hotel Novella compta amb dos salons amb vista a la muntanya, aire condicionat i calefacció, per la qual cosa és idoni perquè el pugues visitar en qualsevol època de l'any. Disposa de 13 habitacions totalment equipades amb unes espectaculars vistes al paratge natural El Rivet. Despertar-se així cada matí és tota una imatge de conte!

 I no pots anar-te’n de Benassal sense degustar el millor de la seua gastronomia. Per això, l’hotel Novella compta amb un restaurant que et convida a assaborir alguns dels millors plats de l'interior de Castelló amb una gran selecció de productes de la zona. Et sorprendrà l'aroma de cadascun dels seus plats!

 Si vols gaudir d'una escapada envoltat de naturalesa i sentir la tranquil·litat i la pau de la zona, l'Hotel Novella és un lloc espectacular. Deixa't portar!

Hotel Novella

Benassal és un encantador poble de l'interior de Castelló en l’Alt Maestrat. Aquesta destinació és famosa per les seues aigües minero-medicinals i per tindre una gran riquesa patrimonial i natural. A més, la gastronomia a l'interior es caracteritza per tindre productes de gran qualitat que aporten un gran sabor als seus plats. Descobrir Benassal és una manera de connectar amb la naturalesa i gaudir de paisatges de somni.

Imatges 
hotel novella benassal