Gaudeix del Mediterrani a Xàbia de la mà d'experts en esports nàutics! Prepara un pla inoblidable i relaxa't sota el sol.

 

Kokokayak a Xàbia et permet, pel teu compte o en grup, llogar fantàstics caiacs amb els quals descobrir racons de bellesa inesperada, com la Cala Granadella o la Cova Tallada, entre d’altres, que estaran més al teu abast que mai! Es tracta d'una gran opció si et trobes en aquest racó tan bonic de la costa d'Alacant, ja que podràs gaudir de racons del seu litoral d'una manera molt còmoda i perfecta per a obtindre fotos inoblidables.

El millor de tot és que no necessites experiència prèvia, ja que en totes les excursions tindràs al costat de tu un guia professional que t'anirà donant indicacions perquè el pla siga un èxit. I gaudiràs del paisatge d'una forma ecològica i respectuosa amb la naturalesa!

Llogar un caiac a Xàbia nunca ha sigut tan senzill, i amb Kokokayak també podràs gaudir del paddle surf. El gran avantatge és que aquests professionals t'acostaran la taula als llocs més emblemàtics, perquè tu tan sols hages de passejar i utilitzar-la per a capbussar-te en cales d'una bellesa natural realment impactant.

Amb Kokokayak tens garantida la seguretat en la teua excursió nàutica, i pots planejar rutes de diferent duració des de les dues hores fins a les cinc si eres dels qui tenen més ganes de remar. Podràs gaudir des d'un altre angle de llocs tan bonics com la Cala Granadella, el Portitxol, l'Arenal o Arenal Llarga. I a més, han preparat per a tu una peça de fruita i una botella d'aigua! Això et vindrà genial per a recuperar forces i mantindre't hidratat.

No hauràs de preocupar-te dels teus objectes de valor, ja que en Koko Kayak et proporcionaran una bossa estanca, un jupetí salvavides i material de tub respirador. Deixa-ho tot a les seues mans i comença a navegar pel Mediterrani!

Kokokayak

 

Xàbia és una destinació que necessita poques presentacions, on cales, illots i edificis amb tocs mariners t'acompanyen al costat del Mediterrani en una escapada inoblidable. No deixes passar l'oportunitat de visitar-la!

Imatges 
kayak javea excursio kayak javea lloguer kayak javea