Si t'agrada el golf i vols gaudir del “Millor Camp de golf d'Espanya 2019”, vine a la Galiana Golf!

 

Vols gaudir del teu esport favorit en el “Millor Camp de golf d'Espanya 2019”? Descobreix La Galiana Golf i posa't a prova en un entorn privilegiat.

La Galiana Golf es troba en una vall aïllada de qualsevol entorn urbà, a Carcaixent. Ací podràs sentir la naturalesa en estat pur, ja que et trobaràs dins d'un autèntic bosc mediterrani. De les 200 hectàrees de la zona, al voltant de 60 estan totalment destinades al golf i a les instal·lacions del club. Sona bé, veritat?

Vols saber més sobre La Galiana Golf? Gràcies a l'orografia de la finca i la seua riquesa vegetal, es poden crear espais verds que arriben a convertir-se en hazards, amb obstacles d'aigua, un dels majors valors afegits del recorregut. 

El camp compta amb una mitjana de cinc tees per clot. S'ha buscat aquest número perquè el jugador, depenent del seu nivell de joc, puga triar què tee utilitza en la seua eixida. Gràcies a això, cada dia es pot construir un camp diferent i modificar el nivell de complexitat i longitud. Sens dubte, és tot un paradís per als amants del golf.

Les instal·lacions de La Galiana Golf estan perfectament adaptades per a tots els jugadors. Ací podràs llogar tant carros manuals com un buggy per a recórrer tot el camp amb gran comoditat. I si eres dels que prefereix millorar el seu swing i potenciar el seu joc, podràs rebre diferents classes particulars amb grans professionals del món d'aquesta activitat. 

Aquest racó de la Comunitat Valenciana és molt recomanable per a gaudir d'aquest gran esport i d'altres com el senderisme. Després d'una bona sessió de golf, només has d'endinsar-te en els voltants del camp i descobrir les senderes que recorren les serres que l'envolten. Els més atrevits, per la seua part, podran practicar escalada en alguns dels punts.

Sens dubte, una escapada molt completa en la qual els esports seran els protagonistes. T'hi animes?

La Galiana Golf

Carcaixent és una destinació situada a menys d'una hora de València. Aquest municipi compta amb un clima mediterrani on predominen les temperatures suaus i, a més, es troba envoltat de paratges naturals amb molt d'encant. Només has de gaudir d'una escapada en aquest racó de la Comunitat Valenciana per a descobrir tot el que pot oferir-te.

Imatges 
la galiana campo de golf carcaixent
la galiana golf club
hotel la galiana golf
la galiana glof club valencia
carcaixent