Lo Canetà, oleoturisme a Canet lo Roig

L'essència del Mediterrani i el sabor de la nostra fèrtil terra es poden veure reflectits en els fantàstics olis d'oliva del nostre territori. Descobreix aquesta opció d’oleoturisme de la mà d'experts en la matèria a Canet lo Roig.

 

Els olis de Lo Canetà a Canet lo Roig són una manera més d'assaborir l'essència del nostre territori. Aquests experts en oleoturisme atresoren olis premiats amb guardons de prestigi que confirmen la seua capacitat de convertir el fruit de l'olivera en una autèntica experiència per als sentits.

Et proposaran, a més, recórrer autèntiques mars d'oliveres i fins i tot visitar-ne alguns exemplars imponents que ja han complit un mil·lenni de vida. L'experiència oleoturística podrà consistir a veure eixir el sol des dels magnífics camps o gaudir amb els colors del cel al capvespre. També podràs formar part del primer dia de campanya i col·laborar amb les teues pròpies mans a l'elaboració d'un producte tan valuós.

Lo Canetà i els seus olis d'oliva a Canet lo Roig aposten pels productes ecològics i per posar en valor el treball, les tradicions i el bon fer d'una localitat profundament vinculada a aquest producte. El cultiu de secà tradicional d'aquesta part del nostre territori configura un paisatge ple de bellesa que et captivarà, especialment si t'apuntes a veure brillar les estreles des dels seus camps d'oliveres. 

La gastronomia, òbviament, és una assignatura troncal per a aquests experts en oli de Canet lo Roig. Et proposaran esmorzars plens de sabors i matisos que t'ajudaran a descobrir la increïble qualitat dels seus productes en un ambient immillorable.

Farga, Regués o Canetera són algunes de les varietats de delicioses olives que configuren els olis tan especials de Lo Canetà, que, a més, ofereix productes del seu entorn com vi, mel o saborosa fruita seca. Descobrir els sabors del Baix Maestrat serà un autèntic plaer a través de les activitats que ens proposen, que vos connectaran per sempre amb aquest increïble paisatge. Comença a planejar la teua escapada oleoturística i no deixes passar l'oportunitat de visitar aquest enclavament a Canet lo Roig!

Lo Caneta

Canet lo Roig al Baix Maestrat amaga oliveres mil·lenàries de bellesa evocadora, en un municipi on el so d'aigua és protagonista a través de nombroses fonts amagades als seus racons i carrers. A més, compta amb un bon nombre de punts d'interés com l'antiga presó, la sénia de Marimón i el Palau dels Capellans. Converteix-lo en la destinació de la teua pròxima escapada!

Imatges 
canet lo roig espanya,


, canet lo roig castelló, oliveres milenaries canet lo roig,