Vols conéixer l'Illa del Golf? Descobreix aquest fantàstic camp al sud d'Alacant i gaudeix esbrinant tot el que el fa especial. Et sorprendrà!

 

Lo Romero Golf és molt més que un camp de golf. Aquestes espectaculars instal·lacions a Pilar de la Horadada contenen més d'una sorpresa que el converteixen en un lloc idoni per a evadir-te i gaudir practicant el teu esport favorit en un entorn envejable.

Parlem d'un recorregut parell 72, amb al voltant de 6 quilòmetres de longitud tant des de blanques com grogues, i una mica menys des de blaves i roges. En tot el recorregut podràs gaudir de magnífiques vistes i d'un entorn natural profundament relaxant. La mar Mediterrània també forma part del paisatge del camp, construint un horitzó blau que es pot gaudir des d'alguns dels seus clots.

Un dels seus principals atractius és la famosa Illa del Golf, i és que en el cuidat disseny d'aquest camp s'ha inclòs una zona pràcticament envoltada d'aigua al green 18, on s'afronta l'últim putt d'una manera molt especial, quasi quasi com si fora una aventura en plena naturalesa. Un motiu més pel qual triar el Club de Golf Lo Romero per a unir esport i vivències.

Lo Romero Golf en Alacant es, a més, un gran lloc des del qual planejar mil experiències culturals, naturals, d'oci o gastronòmiques. Pilar de la Horadada ha sigut terra de viatgers des dels llunyans temps de l'Imperi Romà, per tant l'hospitalitat està en el seu ADN, i és també una terra de prosperitat i grans productes. D'eixa manera, aquest camp de golf es converteix en molt més que un lloc on practicar esports.

Comptaràs, a més, amb una acadèmia de golf on millorar el teu joc o aprendre des de zero, i també amb una zona realment àmplia on practicar el teu swing, amb tres plataformes de joc llarg en gespa natural. Addicionalment podràs gaudir d'una zona de joc llarg coberta, búnquers on realitzar pràctiques, zones de chipping green, perfectes per al joc curt, o putting green. Acosta't a Lo Romero Golf i descobreix unes instal·lacions úniques en un lloc de gran bellesa. No te'l perdes!

Lo Romero Golf

Pilar de la Horadada és un gran lloc per a gaudir del sol i la brisa del Mediterrani i veure'l quasi fusionar-se amb les muntanyes. Es tracta d'una localitat on les restes arqueològiques i la història són un dels seus millors reclams, juntament amb el seu barri antic, les seues torres guaites i les seues fantàstiques platges. Descobreix aquest racó de la Costa Blanca!

Imatges 
lo romero golf course costa blanca,
lo romero golf course,
lo romero golf alacant,
camp de golf lo romero
lo romero