Pilar de la Horadada

Pilar de la Horadada

Main image
WEBCAMS
Quatre kilòmetres de costa rodegen aquest poble, on pots gaudir de la tranquil·litat de la Serra Escalona o passejar a través de l’horta i dels seus camps. A Pilar de la Horadada hi ha un paissatge per a tots els gustos i estats d’ànim. No et perdes la seua platja a l’hivern!

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Empreses gestores
Hotels
Campings
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Festes
Golf
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Webcams

Inspira't

image
Té mar, muntanya i sol. Aquest entorn privilegiat a la vora del Mediterrani fa gaudir el viatger i turista. Al sud de la província d'Alacant sorgeix, ja quasi al límit amb Múrcia, Pilar de la Horadada, una localitat pertanyent a la comarca de la Vega Baixa que presumeix de més de quatre quilòmetres de platges.
image
La província d'Alacant atrau cada any a milers de turistes que venen a relaxar-se, prendre el sol i refrescar-se en les cristal·lines aigües de la nostra costa, però la Costa Blanca ofereix molt més i, per a descobrir-ho, cal posar-se el neopré i les ulleres de bussejar.
image
La geocerca (geocaching en anglés) és un esport per a inquiets i curiosos, exploradors i somiadors. La “cerca del tresor” és real i es pot practicar en diversos municipis de la Comunitat Valenciana

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions