Descobreix una antiga casa rural en plena naturalesa perfecta per a planejar escapades en la naturalesa. Pren-ne nota i prepara la teua visita!

 

Mas de León Agroturisme, a Cortes de Arenoso, és una casa rural totalment rehabilitada però en la qual l'encant del segle XVIII s'ha mantingut intacte, ja que es tracta d'una verdadera joia arquitectònica plena d'atractius.

Aquesta casa rural a Cortes de Arenoso és un espai perfecte per a una escapada a la naturalesa per a desconnectar, però també per a posar en pràctica les teues aficions a l'aire lliure, una cosa de la qual s'encarregaran els responsables d'aquest allotjament rural a través del seu programa Creaturisme. Et mostraran les millors rutes senderistes a l'entorn de la casa i fins i tot poden preparar per a tu activitats més emocionants com ciclisme de muntanya o algun esport aquàtic a Montanejos.

I si les tradicions de cultius locals i la preocupació pel medi rural i el respecte al medi ambient són importants per a tu, podràs fer activitats d'agroturisme, ja que Mas de León Agroturisme compta amb una magnífica finca en la qual trobaràs fruiteres i fins i tot on poden collir-se tòfones negres. De desembre a març poden mostrar-te com es recullen!

Allotjant-te a Mas de Lleó Agroturisme tindràs l'oportunitat de recórrer els carrers de Cortes de Arenoso, on l'aigua brolla en fonts i safaretjos, o acostar-te a la seua església barroca, arbres de 700 anys d'antiguitat, o magnífics jaciments arqueològics, com els de Morrón Royo, Los Morrones o la masia de Los Morrones. Allí es troben restes que daten fins i tot del segle VI a. C.

I tot això allotjant-te en una casa amb huit habitacions amb bany propi i un genial apartament annex que té capacitat per a unes sis persones i que es pot reservar a part. Els sostres de bigues de fusta i les robustes parets et garantiran un bon descans. Descobreix aquesta increïble casa rural a Cortes de Arenoso!

Mas de León Agroturisme

Cortes de Arenoso és un municipi de l'Alt Millars, a Castelló, que et permetrà fer rutes molt interessants i recórrer els seus carrers típics i tranquils. Et recomanem visitar l'interessant Museu del Pa i no deixar passar l'oportunitat de fer-te increïbles fotos al portal del carrer Herrerías o a l'arbre del Rebollo, un roure monumental.

Imatges 
mas de leon agroturisme cortes de arenoso,
mas de leon agroturisme cortes de arenoso castellon,
mas de leon cortes de arenoso
casa rural cortes de arenoso