Descobreix una casa rural des d'on començar a viure mil aventures en la naturalesa en un entorn rural molt atractiu. Prepara la teua pròxima escapada!

 

Mas de Cervera, al llogaret de Els Rosildos, a la Serra d’En Galceran, és un lloc perfecte per a famílies i grups d'amics que busquen una estada en plena naturalesa. Es tracta d'una casa que pot acollir fins a huit persones, que caminen buscant la tranquil·litat de descansar envoltats d'un entorn natural.

Podràs gaudir d'una gran cuina-menjador amb un acollidor fumeral, amb tots els elements per a cuinar sense problemes. També podràs donar-te un relaxant bany en un jacuzzi, ja que aquesta masia de Cervera o Mas de Cervera ha cuidat al màxim els detalls i ho ha pensat tot per a procurar-te un descans perfecte.

La resta de les instal·lacions són igualment atractives, i el pati amb piscina és un gran reclam juntament amb el seu porxe amb barbacoa. Així, pots planejar caps de setmana i estades gaudint de cuinar a l'aire lliure al costat dels teus amics i éssers estimats.

L’entorn de Mas de Cervera es presta per a un bon nombre d'aventures: espeleologia, escalada, vies ferrades, rutes amb la teua bicicleta de muntanya i un llarg etcètera. I també trobaràs altres opcions més relaxades com recollida de bolets, senderes que recórrer, rutes gastronòmiques i fins i tot llocs on tastar grans vins.

Mas de Cervera, des de Els Rosildos, et pot ajudar a planejar activitats de multiaventura en paisatges tan atractius com els barrancs de la zona, on s'han trobat valuosíssimes pintures rupestres. I en la zona no falten els antics molins fariners, les oliveres mil·lenàries i racons plens de bellesa natural i rural. A més, hi abunden les fonts en tot l'entorn.

Descobreix les muntanyes d'aquesta serra, anomenada també d’En Galceran, altres nuclis com els Ibarsos, la Torre d'en Besora i molt, molt més. Converteix aquesta fantàstica casa rural en l'epicentre d'una escapada rural plena de vivències, paisatges de gran bellesa i patrimoni històric!

Mas de Cervera

La Serra d’En Galceran és un autèntic paradís per als amants de l'arqueologia, i en els seus entorns naturals pots visitar llocs tan interessants com antigues geleres i forns de calç. A més, al seu barranc de la Guitarra s'han trobat pintures rupestres d'incalculable valor o pots emprendre emocionants vies ferrades. Descobreix la seua àmplia oferta de vivències i no t'ho perdes!

Imatges 
mas cervera,
can cervera masia,
cervera masia,
cervera masia serra d’en galceran,